De elektrokarren in het assortiment van Steenks Service zijn stuk voor stuk krachtige machines. Dankzij de trekkracht van 500 kg tot maar liefst 30.000 kg, zijn onze elektrokarren zeer geschikt om zwaar werk mee te verrichten. Dankzij de variërende trekkracht en diverse type elektrokarren, kunnen onze machines in veel verschillende branches worden ingezet. Met ons ruime assortiment met merken als Bull en Spijkstaal, bieden wij sterke en betrouwbare elektrokarren die geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Elektrokar te koop

Voor zowel nieuwe als gebruikte elektrokarren bent u bij Steenks Service aan het juiste adres. Deze kunt u kopen, maar het is tevens mogelijk om deze te leasen of te huren voor tijdelijke projecten. Wij beschikken over diverse types elektrokarren van verschillende merken. Heeft u liever een elektrokar op maat? Dit realiseren wij graag voor u! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze elektrokarren zijn onder te verdelen in onderstaande categorieën:

Nieuwe en gebruikte elektrotrekkers

Onze meest populaire merken

Multi-inzetbare elektrokarren

Doordat elektrokarren, in tegenstelling tot transport met brandstofmotoren, geen uitlaatgassen produceren, kunnen elektrokarren voor ieder doeleinde ingezet worden. Het is dan ook niet voor niets dat deze machines in veel verschillende branches en bedrijven worden gebruikt. Steenks Service elektrokarren worden bijvoorbeeld onder andere ingezet bij bloemenveilingen, orderpicken, ziekenhuizen, spoorwegen, personentransport, vliegvelden en in de industriesector.

Voordelen van een elektrokar

Naast dat een elektrokar milieuvriendelijk is doordat deze geen uitlaatgassen produceert, heeft een elektrokar nog een ander voordeel ten opzichte van machines die op benzine zijn aangedreven. Bij elektrokarren wordt namelijk gebruik gemaakt van een vol tractie accu, die ervoor zorgt dat het maximale vermogen uit de motor wordt gehaald. Doordat de elektrokar efficiënt met zijn krachten omgaat, worden maximale resultaten behaald.

Nieuwe en gebruikte elektrokarren

Doordat wij de mogelijkheid bieden om gebruikte elektrokarren aan ons te verkopen of om bij ons in te ruilen, hebben wij zowel nieuwe als gebruikte elektrokarren in ons assortiment. Wordt een gebruikte elektrokar aan ons verkocht of bij ons ingeruild, zorgen we er uiteraard eerst voor dat deze volledig wordt gereviseerd en optisch opgeknapt. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op een perfect werkende elektrokar wanneer u kiest voor een gebruikte elektrokar. Naast dat u profiteert van aantrekkelijke prijzen, worden gebruikte elektrokarren tevens geleverd inclusief garantie en met hoogfrequent acculader.

Elektrokar op maat

Zit er geen geschikte elektrokar voor uw organisatie tussen of heeft u het liefst een elektrokar op maat? Geen probleem! U kunt bij ons ook een verzoek voor maatwerk indienen, waardoor wij volledig kunnen voldoen aan uw wensen en u kunnen voorzien van een elektrokar op maat. Denk bijvoorbeeld aan het verlengen van het chassis, het plaatsen van een huifopbouw, het spuiten van de elektrokar in de gewenste kleur, het monteren van trekhaken, het plaatsen van een tweezitsbank in plaats van een stoel of het verlengen van de achterbak. Neem gerust contact met ons op om samen uw wensen te bespreken!

Kwaliteitsservice bij Steenks Service

Kwaliteitsservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten hier veel waarde aan en het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat onze service niet ophoudt na de aankoop van een machine. Loopt u bij het gebruik van uw machine tegen een vraag of probleem aan, dan staan onze specialisten altijd voor u klaar. Alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden op uw locatie of in onze eigen werkplaats door professionals uitgevoerd. Doordat onze monteurs continu worden bijgeschoold, houden zij hun kennis altijd up-to-date en kunnen zij uw vragen altijd beantwoorden.