Metazet is een wereldwijde totaalpartner in de tuinbouw en levert innovatieve oplossingen voor elke teeltsituatie. Sinds hun oprichting in 1978, is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende speler op de markt. Metazet ontwikkelt en vervaardigt diverse systemen en producten voor de teelt en interne logistiek, waaronder buisrailsystemen en buisrailwagens. Het bedrijf heeft hun populariteit in de glastuinbouw te danken aan hun oorspronkelijke activiteit, namelijk het maken van ophang- en ondersteuningsmaterialen voor bedrijven in de tuinbouwsector. Nu, 40 jaar verder, is Metazet wereldwijd nog altijd een belangrijke producent én leverancier voor kwekers, installateurs en kassenbouwers.

schuifrek voor kisten of onderloscontain

schuifrek voor kisten of onderloscontain

ArtikelcodeBR342
VerkooptypeOccasion
MerkMetazet

Bekijk Metazet schuifrek

Metazet buisrailwagens

Metazet buisrailwagens zijn gemaakt om het werk in de kas een stuk eenvoudiger en efficiënter uit te kunnen voeren. Met behulp van een buisrailwagen van Metazet wordt het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte dan ook een stuk gemakkelijker. In ons aanbod vindt u onder andere de JBL Metazet buisrailwagen. Deze wagen is voorzien van twee middenwielen, welke voor verschillende buismaten geschikt zijn. Verder zijn de traptreden uitneembaar, waardoor het plateau van de wagen eenvoudig in hoogte versteld kan worden. Daarnaast is de complete bediening van de Metazet buisrailwagen verplaatsbaar, wat ervoor zorgt dat de wagen vanuit elke gewenste positie bediend kan worden. De stijve constructie zorgt er tot slot voor dat de stabiliteit een stuk beter is ten opzichte van een schaarplateau. Komt de wagen onverhoopt toch scheef te staan op het buisrailsysteem, dan zal de melder op de wagen een akoestisch signaal afgeven.

Metazet buisrailwagen voor de tuinbouw

Metazet buisrailwagens zijn erg breed inzetbaar. Zo worden deze door kwekers bijvoorbeeld onder andere gebruikt voor het transporteren van groenten, bloemen en planten, hoge en lage gewaswerkzaamheden, het schoonspuiten van de teeltgoten en het spuiten van gewassen. Maar ook voor reparatiewerkzaamheden aan het dak en glas of het reinigen van lampen in de kas, biedt een buisrailwagen van Metazet een helpende hand. Dit maakt de wagen absoluut onmisbaar voor de tuinbouw!

Steenks Service leverancier van Metazet

Bent u geïnteresseerd in de innovatieve oplossingen van Metazet? Steenks Service is al lange tijd betrouwbare leverancier van Metazet buisrailwagens. Naast dat u bij ons een Metazet buisrailwagen kunt kopen, bieden wij u tevens de mogelijkheid om een wagen te huren of te leasen. Ook voor het onderhoud aan uw buisrailwagen bent u bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst komen wij bij u langs op locatie of we voeren de werkzaamheden uit in onze eigen professionele werkplaats. Heeft u specifieke wensen omtrent uw Metazet buisrailwagen? Wij passen uw wagen graag naar wens aan. Neem bij vragen of voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw bedrijf!