Metazet is door de jaren heen uitgegroeid tot een bekende speler binnen de tuinbouw. Sinds hun oprichting in 1978, ontwikkelen en vervaardigen ze diverse teelt- en oogstsystemen, waaronder buisrailwagens. Metazet heeft hun populariteit in de glastuinbouw te danken aan hun oorspronkelijke activiteit, namelijk het maken van ophang- en ondersteuningsmaterialen voor bedrijven in de tuinbouwsector. Nu, 30 jaar verder, is Metazet nog steeds een belangrijke producent en leverancier. Ze hebben hun toepassingen inmiddels uitgebreid en ontwikkelen producten en systemen voor kwekers, installateurs en kassenbouwers.

Buisrailwagen JBL Metazet

Buisrailwagen JBL Metazet

ArtikelcodeBR365
VerkooptypeOccasion
MerkMetazet

Bekijk JBL Metazet buisrailwagen

schuifrek voor kisten of onderloscontain

schuifrek voor kisten of onderloscontain

ArtikelcodeBR342
VerkooptypeOccasion
MerkMetazet

Bekijk Metazet schuifrek

Buisrailwagens van Metazet

Metazet buisrailwagens zijn gemaakt om het werk in de kas een stuk makkelijker te maken. De machines zijn eenvoudig in gebruik en zijn ideaal om werkzaamheden in de hoogte uit te voeren. De JBL Metazet buisrailwagen is voorzien van twee middenwielen, welke geschikt zijn voor verschillende buismaten. Door middel van de uitneembare traptreden is het plateau van de wagen in hoogte verstelbaar. Daarnaast is de complete bediening van de Metazet buisrailwagen verplaatsbaar, waardoor u de kar kunt bedienen vanuit iedere gewenste positie. Ook heeft de wagen een stijve constructie, wat ervoor zorgt dat de stabiliteit een stuk beter is ten opzichte van een schaarplateau. Indien de wagen desondanks scheef komt te staan, dan is er een melder die een akoestisch signaal afgeeft.

Steenks Service leverancier van Metazet

Heeft u interesse in de innovatieve oplossingen van Metazet? Steenks Service is onder andere betrouwbare leverancier van Metazet. U kunt bij ons terecht voor het kopen, huren of leasen van Metazet buisrailwagens. Ook het onderhoud van de buisrailwagens kunnen wij verzorgen voor u, indien gewenst bij u op locatie of in onze eigen werkplaats. Tevens is het bij ons mogelijk om uw Metazet wagen naar wens aan te laten passen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw bedrijf!