Steenks Service organiseert samen met Holland Hortimedia een leuke actie ten aanzien van de Olympische spelen in Tokyo. Voorspel de 3 landen die de meeste medailles winnen en het aantal medailles dat Nederland wint bij de Olympische spelen en maak kans op een speciale gouden Steenks Service step!. In totaal geven wij 5 exemplaren weg, dus zorg dat u meedoet!

Doe mee aan Hortilympics!

Voorspel welke 3 landen de meeste medailles winnen en hoeveel medailles Nederland wint

Het meedoen aan deze actie is kosteloos en heel eenvoudig! Voorspel welke 3 landen de meeste medailles winnen in het medaillespiegelklassement en voorspel hoeveel medailles Nederland zal behalen in Tokyo. Wanneer u deze voorspelling goed heeft ingevuld, maakt u kans op 1 van de 5 special edition steps van Steenks Service. Een praktische en sportieve manier om van A naar B te komen in uw kas of bedrijfshal. De voorspellingen kunt u invullen op de website van Hortilympics. De winnaars worden bekend gemaakt via de Goedemorgen nieuwsbrief en op Paprika Tasty Radio. Vergeet ons ook niet te volgen op social media, zodat u via deze kanalen ons in de gaten kunt houden voor updates!

Bekijk ook de voorwaarden van de Hortilympics actie.

Eenvoudig door de kas met de Steenks Service step

De step werd zo’n 3 jaar geleden gelanceerd door Steenks Service en is inmiddels een bekend product geworden in de tuinbouw. Deze step is ooit ontwikkeld, omdat er niet echt een goed vervoersmiddel was voor in de kas. Lopen duurt vaak lang en een fiets blijkt ook niet altijd even praktisch te zijn. Zo nemen fietsen toch vrij veel ruimte in en zijn ze gevoelig voor onderhoud. Naar aanleiding hiervan heeft Steenks Service in 2018 een speciale step ontwikkeld die geheel van elektrolytisch verzinkt is, waardoor de step onderhoudsarm is. Ook zitten er drie massieve wielen op de step. Dit zorgt ervoor dat de step altijd rechtop blijft staan en er geen standaard nodig is. Hierdoor kunt u uw step overal neerzetten, zonder dat de step omvalt.

Steenks Service step in actie