Wilt u graag een omsnoeringsmachine kopen? Dan bent u bij Steenks Service aan het juiste adres! Verleng het zomergevoel met onze After Summer Deal en profiteer van wel €1.000 korting bij aanschaf van een Reisopack 2830 omsnoeringsmachine.

Actie op artikelnummer: VP0000071 is geldig t/m 29 september 2023.

Reisopack 2830 omsnoeringsmachine

De Reisopack 2830 is een semi-automatische omsnoeringsmachine, welke in iedere hoogte tussen de 15 en 240 cm horizontaal goederen, pallets en dozen kan omsnoeren. De machine beschikt over een hoeklattenmagazijn en kan in 55 seconden een pallet met vier hoeklatten en drie bandjes omsnoeren. De minimale striphoogte is 15 centimeter en de maximale striphoogte is 240 centimeter.

Bij de Reisopack 2830 loopt een operator zelf met een omsnoeringsband om de machine. Verder voert de machine alles zelf automatisch uit. Ook is de machine verrijdbaar en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Ideaal wanneer mobiliteit vereist is en wanneer u lage volumes wilt omsnoeren.

Steenks Service After Summer Deal Reisopack 2830

After Summer Deal

Waar de Reisopack 2830 normaal gesproken €10.050 kost, betaalt u met onze After Summer Deal slechts €9.050 voor deze omsnoeringsmachine. De actie is geldig t/m 29 september 2023. Voor levering binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten. Wilt u weten wat de bezorgkosten buiten Nederland zijn of heeft u nog andere vragen over onze After Summer Deal? Neem dan contact met ons op door te mailen naar sales@steenks-service.nl of te bellen naar +31651687505.

Reisopack 2830 After Summer Deal Steenks Service

Omsnoeringsmachines bij Steenks Service

Bij Steenks Service hebben we een ruim aanbod van omsnoeringsmachines in ons assortiment. Niet alleen garanderen wij machines van topkwaliteit, maar staan we ook bekend om onze uitstekende service. Doordat wij alles in eigen hand houden, zijn wij in staat maatwerk te bieden en garanderen wij snelle wereldwijde leveringen. Ook staan we voor u klaar voor installaties, reparaties en onderhoudsbeurten. Onze diensten kunnen zowel bij ons als bij u op locatie uitgevoerd worden. Wanneer u vragen heeft over onze producten of diensten kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.