Beslis binnen nu en 31 oktober en ontvang € 1.000,- fabriekskorting op de Meto spuitwagen. Buiten deze aantrekkelijke korting kunt u ook uw huidige spuitwagen tegen een gunstig tarief inruilen. Informeer dus snel naar de mogelijkheden om te kunnen profiteren van deze actie!

Let op: Deze actie loopt voor bestellingen van 1 september tot en met 31 oktober 2021.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Al jaren een betrouwbare machine voor gewasbescherming

De Meto spuitwagen zorgt ervoor dat uw gewas automatisch bespoten wordt. Dankzij deze automatisering bespaart u bij gewasbeschermingswerkzaamheden veel arbeidstijd. Hierdoor is deze machine al jaren enorm populair en komt u deze spuitwagen onder andere tegen bij verschillende teelten in de bloemen- en groentensector. Verder kan de Meto onder variabele snelheid zowel vooruit als achteruit rijden en bevat het over twee rvs-spuitbomen die ieder een andere functie hebben en apart worden aangestuurd. De bediening van deze machine verloopt via een bedieningspaneel met touchscreen. Via dit touchscreen kunt u ook eenvoudig de spuitwagen bedienen, maar ook om de status van essentiële machinefuncties uit te lezen. Ten slotte kunt u het touchscreen in maar liefst zeven verschillende talen gebruiken, namelijk in het Engels, Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Pools en Russisch.

Uw spuitwagen inruilen

Beschikt u momenteel al over een spuitwagen, maar bent u toe aan een nieuw model? Wij bieden u met deze actie ook de mogelijkheid aan om deze machine bij ons in te komen ruilen. Neem gerust contact met ons op en wij komen graag bij u langs om samen met u de waarde van uw spuitwagen te bepalen.

Meer weten over de Meto?

Geïnteresseerd, maar heeft u nog enkele vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of vul ons online contactformulier in.

Meto spuitwagen in actie