Eerder deze maand stond de Reisopack 2830 in diverse nieuwssites zoals Groentennieuws en Goedemorgen-Hortibiz. Wij als dealer van Reisopack omsnoeringsmachines hadden namelijk twee machines afgeleverd bij Cool Control. Met behulp van deze omsnoeringsmachines kan Cool Control de vele inkomende fusten omsnoeren en hierdoor veilig transporteren.

Waarom de keuze voor een omsnoeringsmachine?

In de drie aangrenzende panden in bedrijventerrein Honderdland te Maasdijk, beschikt Cool Control in totaal over meer dan 9.000 palletplaatsen. Al deze palletplaatsen zijn verdeeld over meer dan 40 onafhankelijk te regelen compartimenten, waardoor het mogelijk is om voor ieder type fruit de ideale koeltemperatuur te realiseren.

Om al deze pallets met fruit verantwoord te kunnen vervoeren, is het van groot belang dat deze pallets goed omsnoerd zijn. Dit voorkomt dat pallets omvallen en dat hierdoor de lading uit de dozen valt. In de zoektocht naar geschikte machines stuitte Cool Control op de Reisopack 2830 omsnoeringsmachines.

Overal makkelijk en snel pallets omsnoeren

In de eerder genoemde nieuwsbrieven kwam naar voren dat Cool Control vele verschillende soorten fust opslaat en hierdoor heel flexibel zijn als bedrijf. Hierdoor was het voor Cool Control lastig om een geschikte machine te vinden, maar uiteindelijk kozen zij toch voor de Reisopack 2830. Met behulp van deze verplaatsbare semiautomatische omsnoeringmachines kan Cool Control overal in de loods makkelijk en snel pallets omsnoeren. Op verschillende plaatsen in de loods worden namelijk pallets gestapeld. Dankzij de Reisopack 2830 is het mogelijk om op een gewenste plek pallets met fruit te omsnoeren en hoeft Cool Control niet meer me ongebonden pallets te rijden.

De voordelen van een Reisopack 2830

De Reisopack 2830 is een wereldwijd enorm populair en wordt bij veel verschillende soorten bedrijven ingezet. Deze machine is namelijk verrijdbaar is en erg gemakkelijk in gebruik. De omsnoeringsmachine wordt naast de gestapelde pallet geplaatst, waarna de pallet vervolgens handmatig omsnoerd kan worden. Het omsnoeringsproces duurt in totaal zo’n 54 seconden wanneer u hoeklatten om de pallets plaatst.

Omsnoeringsmachines huren?

De Reisopack 2830 is ook te huur verkrijgbaar. Dit is vaak voor bedrijven met seizoensgebonden druktes een aantrekkelijke keuze. Hierdoor kunt u zelf bepalen wanneer u een omsnoeringsmachine wilt gebruiken en scheelt dit u ook in aanschafkosten.

Bekijk ook de film van de Reiosopack 2830: