Vorige week waren onze collega’s van de verkoop en een aantal collega’s van de werkplaats op een tweedaagse zakenreis bij Reisopack in Barcelona. Wegens COVID-19 restricties was dit lange tijd niet mogelijk, maar gelukkig konden Steenks Service en Reisopack voor het eerst in tijden weer bijeenkomen.

Productverbetering en kennisuitwisseling

Tijdens deze reis naar Spanje zijn verschillende dingen besproken en doorgenomen. Zo is het natuurlijk zo dat er altijd ruimte is voor productverbetering in onze technische sector. Onze collega’s van zowel de werkplaats als de verkoop hebben in Barcelona diverse gesprekken gevoerd met Reisopack en ook zijn de nieuwste technieken bekeken. Een belangrijke ontwikkeling is dan ook dat er een nieuw model machine door Reisopack is ontwikkeld.

Nieuw model Reisopack 2200

Over dit model werd ook ter plaatse uitleg gegeven door het personeel van Reisopack. De Reisopack 2200 is een verticale omsnoeringsmachine en is geschikt voor verschillende soorten palletmaten. Zo kan deze Reisopack machine een pallet omsnoeren met een hoogte tussen de 50 en 270 centimeter en een breedte tussen de 80 en 130 centimeter. De machine gaat met een lans door de pallet heen zodat de pallet aan de lading verticaal vastgebonden wordt met omsnoeringsband.

Op maat gemaakte Reisopack omsnoeringsmachine verkocht

Het op maat gemaakte model staat ook zo goed als klaar om op transport te gaan. Deze nieuwe Reisopack 2200 zal namelijk bij een grote palletfabriek in Nederland geïnstalleerd worden door een van onze productspecialisten. Deze machine wordt ook geheel op maat gemaakt, zodat deze op wens van de klant ook over een speciale pers beschikt en aan een bestaande productielijn komt te staan.

De vernieuwde Reisopack 2200 is ook ons assortiment verkrijgbaar. Heeft u interesse of vragen? Neem contact op met een van onze product specialisten. Dit kan via info@steenks-service.nl of via 0174-510 266.

De Reisopack 2200 in de fabriek van Reisopack