Het is alweer een jaar geleden dat we de Steenks step introduceerde. Inmiddels zijn er al veel bedrijven waar medewerkers zich met de Steenks step razendsnel door de kas verplaatsen. Het bespaart enorm veel tijd en stiekem is het ook gewoon hartstikke leuk om door de kas te steppen. Onze klanten zijn dan ook lovend over de step!

Steppen in Australië

Dat er een grote behoefte is aan de Steenks step merkten we al snel. Na de lancering van de step verscheen er een artikel in het AD en werden we geïnterviewd door Goedemorgen. Hierna zijn de verkopen hard gestegen. Inmiddels is de step al bijna 200 keer verkocht! De steppen zijn zo populair dat er zelfs in Australië gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast worden ze ook goed verkocht in onder andere Duitsland en België.

Bekijk de Steenks step

Tijd is geld

De steppen zijn ontworpen voor gebruik in grote kassencomplexen. Kasmedewerkers zijn, door het steeds groter worden van de kassen, meer tijd kwijt om van A naar B te komen. Bijvoorbeeld als zij voor de lunch naar de kantine moeten lopen. Wanneer u dit gaat berekenen, kan een wandeling van een paar minuten op jaarbasis al snel veel geld kosten. De steppen zijn hiervoor de perfecte oplossing en worden dan ook met veel enthousiasme ontvangen.

Beter dan een fiets

Doordat de kassen steeds groter worden en de werkdruk steeds hoger ligt, zagen we de behoefte naar meer efficiëntie op de werkvloer toenemen. Er wordt nog veel gebruik gemaakt van de fiets, maar deze zijn vaak onhandig groot en hebben bovendien veel onderhoud nodig. De step van Steenks is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in kassen. Ze zijn snel, nemen weinig ruimte in én zijn onderhoudsarm. Dit zorgt uiteindelijk voor meer efficiëntie en dus ook voor een hogere productiviteit in de kas.

Steppen bij Steenks Service

De steppen van Steenks zijn ideaal voor het gebruik in kassen of grote opslagloodsen. Heeft u interesse in de step of wilt u er meer over weten? Neem vrijblijvend contact op via ons online contactformulier of via het telefoonnummer +31 (0) 174 510 266.