Wagens met grote hoeveelheden paprika’s of andere groenten eenvoudig transporteren? Of snel en gemakkelijk planten in de kas verplaatsen? Dan is een Bull elektrotrekker gegarandeerd een aanwinst voor uw bedrijf! Deze elektrotrekkers zijn, dankzij hun trekkracht, uitermate geschikt voor het (zware) interne transport van goederen.

Bull elektrotrekkers voor de tuinbouw

Voor telers in de professionele glastuinbouw zijn elektrotrekkers van grote waarde, aangezien deze voor verschillende werkzaamheden gebruikt kunnen worden. Zo worden onze Bull elektrotrekkers in de tuinbouw bijvoorbeeld gebruikt om oogstwagens vanuit de kas naar de schuur te trekken of om containers te verplaatsen, zonder dat er lichamelijke inspanning aan te pas hoeft te komen. Met behulp van een Bull elektrotrekker wordt de efficiëntie van de werkzaamheden verhoogt én ontlast u bovendien uw medewerkers.

Inzetbaar in diverse branches

Een Bull elektrotrekker biedt niet alleen in de professionele glastuinbouw de uitkomst, maar tevens op talloze andere locaties in andere bedrijven en branches. Zo worden onze Bull elektrotrekkers ook vaak ingezet bij bijvoorbeeld ziekenhuizen, spoorwegen, vliegvelden, grote bedrijfslocaties en orderpicken. Een Bull elektrotrekker is zeer milieuvriendelijk en beschikt daarnaast over een vol tractie accu. Hierdoor is er direct vanuit stilstand maximaal vermogen, wat het verplaatsen van zware ladingen over korte en langere afstanden zeer eenvoudig maakt.

Soorten Bull elektrotrekkers

In ons aanbod vindt u diverse soorten Bull elektrotrekkers. Zo verschillen deze elektrotrekkers in trekkracht, welke start vanaf 800 kg en oploopt tot maar liefst 7.000 kg. Wordt de elektrotrekker vaak in de buitenlucht gebruikt? Dan kunt u tevens kiezen voor een Bull elektrotrekker met cabine, welke extra comfort en bescherming biedt voor de bestuurder. Daarnaast beschikken we over elektrotrekkers die leverbaar zijn in twee verschillende uitvoeringen; als sta- en als zitmodel. Wilt u graag weten welke Bull elektrotrekker het meeste geschikt is voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op!

Bull elektrotrekker kopen bij Steenks Service?

Wilt u ook profiteren van de voordelen die een Bull elektrotrekker te bieden heeft? Of wenst u graag eerst meer informatie over onze verschillende elektrotrekkers? Onze specialisten vertellen u graag meer en voorzien u graag van gedegen advies. Neem telefonisch contact op via telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of vul het contactformulier op onze website in.