Ons motto is: Help kanker de wereld uit!

Heb je een tenue besteld maar wil je hem nog even passen voor de juiste maat, of wil je nog een tenue bestellen?

De bestelde kleding kun je passen van 8 tot 18 juni bij Steenks Service aan de Jan van de Laarweg 1 in de Lier. Wij zijn open van 08.00 tot 17.00 uur.

Heb je nog niet besteld? Dit kan nog tot 14 juni.
Hieronder een overzicht van de beschikbare sponsortenues van prof kwaliteit en prijzen;

  • 1x shirt korte mouw / 1x korte broek: € 130,-
  • 1x lange mouwen shirt: € 76,-
  • 1x body / windvanger: € 55,-

Mail je bestelling door naar wouter@steenks-service.nl.

Een ziekte die ons allemaal raakt

Team Westland Tour du Tourmalet

Zo’n één op de drie mensen krijgt in zijn of haar leven met kanker te maken. Misschien ken je iemand die door kanker is getroffen of heb je zelf de ziekte gehad. Team Westland is een stichting met als doel geld in te zamelen voor (regionale) instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker.

Op 6 oktober 2021 gaat Team Westland per racefiets de Col du Tourmalet beklimmen. Met deze actie willen we geld inzamelen en ons inzetten in de strijd tegen kanker. De bekende Col du Tourmalet bevindt zich in de Franse Pyreneeën en maakt vaak deel uit van de route van de ‘Koninginnenrit’, oftewel de zwaarste touretappe van de Tour de France. Met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,7% is het een pittige klim! Het wordt voor velen van ons een flinke uitdaging, maar we gaan er met veel motivatie tegenaan!

Doe je mee?

Team Westland tenue 2019

Speciaal voor dit evenement laten we wielerkleding van de beste kwaliteit maken. Wil je als sponsor zichtbaar zijn op dit wielertenue? Bij een minimaal sponsorbedrag* van €250,- kan jouw bedrijfslogo op de kleding gedrukt worden. Door ons een mailtje te sturen naar wouter@steenks-service.nl met: Ja, ik wil graag met mijn logo op het tenue, voor à €….,-, dan gaan wij dit netjes voor je regelen! Graag vernemen wij dit voor 14 juni.

Wil je zelf wielertenues van echt ‘prof kwaliteit’ bestellen? Dat kan al voor € 130,-. Een tenue bestaat uit 1x een korte broek en 1x een korte mouwen shirt. Fiets je ook in de winter of met slecht weer, dan is er ook extra warme kleding te bestellen: 1x lange mouwen shirt à €76 en 1x body / windvanger à €55. Geef je bestelling door via de mail: wouter@steenks-service.nl.

Kijk eens op de website voor een overzicht van goede doelen waar de donaties terecht komen: https://www.teamwestland.nl/goede-doelen/. Je kunt ons ook steunen door te doneren, elk bedrag is heel erg welkom!

We hopen op jouw steun te mogen rekenen!

Met vriendelijke groet,

Ricardo Kraak en Wouter Steenks