Met een bandeermachine kunt u gemakkelijk dozen, kratten en bundels omsnoeren. Door een kunststofband strak te trekken worden goederen stevig bij elkaar gehouden en kunnen verpakkingen zoals dozen bijvoorbeeld eenvoudig worden gesloten. Steenks Service levert een ruim assortiment bandeermachines van het Spaanse Reisopack. Deze tafelmodellen zijn zeer robuust en gemakkelijk te bedienen. Met deze machines is het mogelijk om goederen verticaal te omsnoeren. Dit kan zowel volledig automatisch als halfautomatisch.

Alle 4 resultaten

Reisopack 2400Nieuw
Reisopack 2400

leverbaar

ArtikelcodeVP0000452
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2400
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 2000Nieuw
Reisopack 2000

leverbaar

ArtikelcodeVP0001115
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2000 Verticaal
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 1900Nieuw
Reisopack 1900

leverbaar

ArtikelcodeVP0000383
VerkooptypeNieuw
Merk
Type1900
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 1402Nieuw
Reisopack 1402

leverbaar

ArtikelcodeVP0000386
VerkooptypeNieuw
Merk
Type1402
RichtingVerticaal
Bekijk product

Bandeermachines van Reisopack

De bandeermachines van Reisopack genieten wereldwijd bekendheid vanwege hun uitmuntende prijs-/kwaliteitverhouding. Op het gebied van bandeermachines is er namelijk een groot verschil te zien in de kwaliteit van de machines die op de markt worden aangeboden. Bij Reisopack weet u zeker dat u de best mogelijke kwaliteit heeft voor de prijs die u betaalt. Op het moment dat de bandeermachine een cruciaal onderdeel is van uw productieproces, dan zal een bandeermachine van Reisopack u nooit teleurstellen. De volautomatische versies kunnen zelfs in een volledig geautomatiseerde productielijn gebruikt worden, waarbij de machine zelf bepaalt op welke plekken de omsnoeringsband moet worden geplaatst.

Reisopack bandeermachines van Steenks Service

Steenks Service kan u alle bandeermachines van Reisopack leveren. Naast nieuwe machines, hebben wij ook een ruim assortiment met gebruikte machines op voorraad. De machines kunnen ook op basis van een leaseovereenkomst worden afgenomen of (kortstondig) van ons gehuurd worden. U kunt altijd vrijblijvend bij ons informeren naar de mogelijkheden en bijbehorende voorwaarden. Doordat wij over onze eigen onderhoudsdienst beschikken kunnen alle machines bij u op locatie onderhouden worden. Dankzij ons complete magazijn met Reisopack onderdelen is een bandeermachine met een storing of defect altijd snel weer gerepareerd.