Wilt u uw producten op een efficiënte manier omsnoeren? Onze semi-automatische omsnoeringsmachines van het merk Reisopack bieden hiervoor uitkomst. Met behulp van deze machines kunt u zowel pallets, als enkele dozen omsnoeren. Vooral wanneer er binnen uw bedrijf vaak goederen omsnoert moeten worden, bespaart de omsnoeringsmachine de organisatie veel tijd. Daarnaast verlicht dit de werkbelasting van medewerkers. Naast onze semi-automatische modellen, kunt u ook bij ons terecht voor volledig automatische omsnoeringsmachines.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Inzetten semi-automatische omsnoeringsmachine

Met een semi-automatische omsnoeringsmachine kunt u op eenvoudige wijze pallets, dozen, vaten, zakken en kisten (met of zonder hoeklatten) in horizontale of verticale richting omsnoeren. Door de brede inzetbaarheid van onze omsnoeringsmachines, leveren wij deze inmiddels binnen een groot aantal verschillende sectoren. Zo worden ze o.a. gebruikt binnen de tuinbouw (tomatenkwekerijen, paprikatelers, etc.) en binnen de logistieke sector.

Een groot voordeel van de semi-automatische omsnoeringsmachines is dat wij over diverse modellen beschikken die verrijdbaar zijn. Dit zorgt voor een flexibele inzet waarbij de machine nooit in de weg zal staan. Uiteraard is het ook mogelijk om een vaste installatie te realiseren, met of zonder schuifslede.

Nieuwe en gebruikte varianten

Bij Steenks Service kunt u niet alleen terecht voor nieuwe semi-automatische omsnoeringsmachines, maar ook voor gebruikte modellen. Indien u al een ‘oude’ omsnoeringsmachine heeft staan en op zoek bent naar een nieuwer model, dan kunt u uw huidige machine bovendien bij ons inruilen.

Een gebruikte semi-automatische omsnoeringsmachine kan door ons volledig gereviseerd worden. Dit wil zeggen; in perfecte technische staat gebracht worden en hierbij kan de machine ook van een nieuwe laag verf voorzien worden. Op deze manier heeft u een ‘nieuwe’ machine tegen een gereduceerd tarief.

Onderhoud van omsnoeringsmachines

Als specialist in omsnoeringsmachines kunt u ook bij ons terecht voor alle gerelateerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. De benodigde werkzaamheden worden door onze vakbekwame monteurs in onze ruime werkplaats of bij u op locatie uitgevoerd. Aangezien wij service op de eerste plaats zetten, zorgen wij er bovendien voor dat eventuele storingen altijd snel verholpen worden. Met een zeer uitgebreid onderdelenmagazijn garanderen wij u dat onderhoud aan onze machines snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Professionele service

Zowel gebruikte als nieuwe semi-automatische omsnoeringsmachines worden werkklaar bij u afgeleverd en naar wens geïnstalleerd. Daarnaast geven wij u de benodigde uitleg, zodat er direct op een veilige manier mee kan worden gewerkt.

Naast ons aanbod van standaardmachines, is het voor ons ook mogelijk om maatwerk te leveren. Wij denken graag met u mee als u een speciale wens heeft. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of via het online contactformulier (buiten openingstijden).