Een industriële waterstofzuiger, ook wel eens een alleszuiger genoemd, kan voor zowel natte als droge oppervlakten worden gebruikt. Dit betekent dat de waterstofzuiger naast gewoon stof, ook water en andere vloeistoffen eenvoudig en snel kan opzuigen. De waterstofzuiger is uitgerust met een speciaal systeem dat de motoren beschermd tegen vocht en dus voorkomt dat er een kortsluiting ontstaat bij het opzuigen van water of andere vloeistoffen. De industriële waterstofzuigers van Steenks Service zijn verder uitgerust met een krachtige motor, een speciale filter voor het opvangen van vloeistoffen en een ruime tank.

Alle 2 resultaten

Stefix HP 4,5 L70 AB met vaste zuigmondNieuw
Stefix HP 4,5 L70 AB met vaste zuigmond

leverbaar

ArtikelcodeST0000010
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeStefix HP 4,5 L70AB+
Bekijk product
Stefix HP 4,5 L70 ABNieuw
Stefix HP 4,5 L70 AB

3 artikelen op voorraad

ArtikelcodeST0000007
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeStefix HP 4,5 L70 AB
Bekijk product

Stefix HP industriële waterstofzuigers

Met een Stefix HP waterzuiger is het opzuigen van diverse vloeistoffen een eenvoudige klus. Wij hebben verschillende modellen van de Stefix HP industriële waterstofzuiger in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een industriële waterstofzuiger met een vaste zuigmond of een waterstofzuiger met verwisselbare opzetstukken. Beide modellen hebben een ruime tankinhoud van 70 liter en een zuigslanglengte van 2,5 meter met een diameter van 40 millimeter.

Steenks Service: uw specialist voor industriële waterstofzuigers

Bij Steenks Service zijn wij al jarenlang leverancier van diverse schoonmaakmachines, waaronder industriële waterstofzuigers. Wilt u graag een industriële waterstofzuiger aanschaffen of wenst u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van de nodige informatie.