Bent u op zoek naar een SIMAI elektrotrekker, welke u ondersteunt bij het verplaatsen van zware lasten? Helaas hebben wij momenteel geen SIMAI elektrotrekkers in ons aanbod, maar wij kunnen u wel diverse uitstekende alternatieven bieden voor een SIMAI elektrotrekker. Denk bijvoorbeeld aan de sterke en betrouwbare elektrotrekkers van de populaire merken Spijkstaal en Bull. Doordat deze krachtige machines een trekkracht hebben die varieert van 500 kg tot maar liefst 30.000 kg, is voor zowel Spijkstaal- als Bull elektrotrekkers geen uitdaging te groot!

Elektrotrekkers op maat

Dankzij hun multi-inzetbaarheid kunnen elektrotrekkers in een groot aantal branches worden ingezet. Ondanks dat wij momenteel geen SIMAI elektrotrekkers aanbieden, kunnen wij u alsnog een elektrotrekker bieden die volledig aansluit bij uw wensen en specifieke situatie. Dankzij onze kennis van elektrotrekkers en onze vakbekwame monteurs, kunnen wij namelijk maatwerk leveren. Wenst u bijvoorbeeld een hydraulische klem op uw elektrotrekker, zodat het transporteren van zware onderdelen vergemakkelijkt wordt, of wilt u graag een aangepast koppelsysteem? Dat is geen probleem! Neem gerust contact op met onze specialisten om de mogelijkheden omtrent maatwerk elektrotrekkers te bespreken.

Steenks Service als uw elektrotrekker specialist

Bij Steenks Service kunnen we u diverse goede alternatieven bieden voor een SIMAI elektrotrekker. Het is bij ons bovendien tevens mogelijk om, naast het kopen van een elektrotrekker, een elektrotrekker te huren of leasen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een tijdelijke klus heeft of een project hebt lopen waarbij een extra elektrotrekker gewenst is. Wenst u hulp en advies bij het vinden van het beste alternatief voor een SIMAI elektrotrekker? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!