Bent u op zoek naar een SIMAI elektrotrekker, welke u ondersteunt bij het verplaatsen van zware lasten? Helaas hebben wij momenteel geen elektrotrekkers van SIMAI in ons aanbod, maar wij kunnen u wel diverse uitstekende alternatieven bieden voor SIMAI producten. Denk bijvoorbeeld aan de sterke en betrouwbare elektrotrekkers van de populaire merken Spijkstaal en Bull. Doordat deze krachtige machines een trekkracht hebben die varieert van 500 kg tot maar liefst 30.000 kg, is voor de elektrotrekkers van beide merken geen uitdaging te groot!

Alternatieven voor een SIMAI elektrotrekker

Dankzij hun multi-inzetbaarheid kunnen elektrotrekkers in een groot aantal branches worden ingezet. Ondanks dat wij momenteel geen elektrotrekkers van SIMAI aanbieden, kunnen wij u alsnog een trekker bieden die volledig aansluit bij uw wensen en specifieke situatie. Dankzij onze kennis van elektrotrekkers en onze vakbekwame monteurs, kunnen wij namelijk maatwerk leveren. Wenst u bijvoorbeeld een hydraulische klem op uw elektrotrekker, zodat het transporteren van zware onderdelen vergemakkelijkt wordt, of wilt u graag een aangepast koppelsysteem? Dat is geen probleem! Neem gerust contact op met onze specialisten wanneer u op zoek bent naar een goede vervanging voor SIMAI. Wij bespreken graag de mogelijkheden omtrent maatwerk elektrotrekkers samen met u.

Steenks Service als uw specialist

Bij Steenks Service kunnen we u diverse goede alternatieven bieden voor een SIMAI elektrotrekker. Het is bij ons bovendien tevens mogelijk om, naast het kopen van een elektrotrekker, een elektrotrekker te huren of leasen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een tijdelijke klus heeft of een project hebt lopen waarbij een extra machine gewenst is. Wenst u hulp en advies bij het vinden van het beste alternatief voor een SIMAI trekker? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!