Bent u op zoek naar een veegmachine waarmee u buiten eenvoudig grote en harde oppervlakken vuil- en stofvrij kunt maken? Dan bieden de veegmachines voor buiten van Steenks Service de oplossing. Bij Steenks Service zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het leveren van veegmachines die erg betrouwbaar zijn voor buitengebruik. Zo bieden wij machines aan van het merk Stefix. Deze zijn voorzien van een zeer krachtige zuigmotor, waardoor u elk oppervlak grondig en moeiteloos kunt schoonmaken. Met deze veegmachines voor buiten kunt u dus elk terrein op een eenvoudige én efficiënte manier schoonmaken. Naast dat de machines het grove vuil opvegen, vegen deze bovendien fijnstof op, waardoor u geen last meer zal hebben van stof dat later neerdaalt. In ons assortiment vindt u diverse soorten veegmachines voor buiten. Hieronder vertellen we u graag meer over onze machines.

Diverse veegmachines voor buiten

Bent u op zoek naar een betrouwbare veegmachine voor buiten? U heeft bij Steenks Service de keuze uit achterloop veegmachines of veegmachines met een zitoppervlak. Afhankelijk van de veegbreedte van de machines, welke varieert van 65 centimeter tot 170 centimeter, kunt u met onze veegmachines voor buiten tot maar liefst 13.600 vierkante meter per uur schoonmaken. De machines beschikken verder over een vol hydraulische aandrijving en zijn leverbaar in diesel, benzine en elektrische modellen. Neem hieronder een kijkje bij onze verschillende veegmachines voor buiten:

(Gebruikte) veegmachine voor buiten kopen, huren of leasen

Bij Steenks Service vindt u zowel nieuwe als gebruikte veegmachines voor buiten. Heeft u een of meerdere veegmachines voor buiten en wilt u deze graag aan ons verkopen of bij ons inruilen? Dat kan! Hierdoor kunnen wij een assortiment creëren voor bedrijven die liever voor een mooie prijs een gebruikte veegmachine willen aanschaffen. Uiteraard worden tweedehands machines altijd volledig door ons gecheckt en gerepareerd waar nodig. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de veegmachine voor buiten betrouwbaar en van hoge kwaliteit is.

Uiteraard kunt u zowel nieuwe als gebruikte veegmachines voor buiten bij ons aanschaffen, maar we bieden u tevens de mogelijkheid om deze te huren of te leasen. Wanneer u liever niet in één keer een grotere investering wilt doen, is het leasen van een veegmachine voor buiten de perfecte oplossing. Ook wanneer u bijvoorbeeld een eenmalige schoonmaakklus heeft, biedt het huren van een machine diverse voordelen. Wenst u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Koop uw veegmachine voor buiten bij Steenks Service

Wanneer u een veegmachine voor buiten nodig heeft, dan bent u bij Steenks Service aan het juiste adres. U bent bij ons verzekerd van hoge kwaliteit machines, welke jarenlang meegaan. Wilt u graag meer informatie of advies? Bel of mail ons dan gerust. Wij ondersteunen u graag met het bieden van een geschikte oplossing voor uw situatie. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kwalitatieve veegmachines voor binnen én buiten, is er veel mogelijk!

Ook wanneer uw veegmachine onderhoud vereist, kunt u bij ons terecht. Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunnen naar wens bij ons in de werkplaats worden uitgevoerd, of bij u op locatie. Het voordeel van onderhoud op locatie is dat u uw machine niet hoeft te verplaatsen en u snel weer met uw machine aan het werk kunt. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!