Veegmachines voor buiten zijn zeer geschikt voor het stof- en vuilvrij maken van grote en harde oppervlakken. Steenks Service is al enkele jaren gespecialiseerd in het leveren van veegmachines die uiterst betrouwbaar zijn voor buitengebruik. De veegmachines van Stefix zijn voorzien van een krachtige zuigmotor waarmee elk terrein eenvoudig schoongemaakt kan worden. De veegmachines voor buiten vegen niet enkel het grove vuil op, maar ook fijnstof, waardoor stof die later neerdaalt voorgoed tot het verleden behoort. U vindt in ons assortiment zowel achterloop- als zitveegmachines.

Achterloop- of zitveegmachine voor buiten

Steenks Service heeft verschillende soorten veegmachines voor buitengebruik in het aanbod. Er kan gekozen worden voor een achterloop veegmachine of een veegmachine met zitoppervlak. De veegbreedtes variëren van 65 cm tot 170 cm, wat ervoor zorgt dat de schoonmaakcapaciteit van de veegmachines oploopt tot maar liefst 13.600 vierkante meter per uur. De machines hebben een vol hydraulische aandrijving en zijn leverbaar in benzine, diesel en elektrische modellen. Bekijk hieronder onze verschillende veegmachines:

Gebruikte veegmachines voor buiten

Gebruikte veegmachines voor buiten kunnen aan ons worden verkocht of bij ons worden ingeruild. Op deze manier creëren wij een aanbod voor bedrijven die liever een gebruikte veegmachine willen aanschaffen en dat bovendien voor een mooie prijs. De gebruikte machines van Steenks Service worden, voordat ze opnieuw verkocht of verhuurd worden, uiteraard volledig gecontroleerd en gerepareerd indien nodig. Wij garanderen u dan ook dat onze veegmachines voor buitengebruik van hoge kwaliteit zijn. Een gebruikte veegmachine hoeft dus zeker niet onder te doen voor een exemplaar dat nieuw is!

Steenks Service als uw leverancier van veegmachines voor buiten

Met onze jarenlange ervaring als leverancier van kwalitatieve veegmachines voor zowel buiten- als binnengebruik, helpen wij u graag bij het bieden van een passende oplossing voor uw situatie. Ook wanneer u onderhoud aan uw machine nodig heeft, staan wij voor u klaar. De onderhoudsdienst en het onderdelenmagazijn werken nauw samen om zo snel mogelijk een eventueel defect te verhelpen. Vormt het vervoeren van de machine een obstakel voor u? Geen probleem! Steenks Service biedt service en reparatie aan op uw locatie, waardoor u de machine niet hoeft te verplaatsen.

Bent u geïnteresseerd in een veegmachine voor buiten of loopt u bij het gebruik van uw machine tegen een vraag of probleem aan, neem dan gerust contact met ons op.