Bent u op zoek naar een oplossing waarmee u snel en eenvoudig buiten grote en harde oppervlakken vuil- en stofvrij kunt maken? Dan bieden de veegmachines voor buiten van Steenks Service wellicht de uitkomst.

Steenks Service is reeds 40 jaar leverancier van diverse industriële tuinbouwmachines, waaronder veegmachines voor buiten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kwalitatief hoogwaardige industriële veegmachines kunnen wij u perfect adviseren welke machine het beste bij uw werkzaamheden past.

Leg ons uw hygiënevraagstuk uit

Top 5 veegmachines voor buiten

Worteldoek veeg-/zuigmachine Stefix 135

Worteldoek veeg-/zuigmachine Stefix 135

De Stefix 135 is een zitveegmachine die perfect geschikt is voor het vegen van ongelijke vloeren, zoals worteldoek en teeltvloeren. Deze krachtige machine wordt aangedreven door een 13pk Honda benzinemotor.

Bekijk de machine

Worteldoek veeg-/zuigmachine Stefix 73

Worteldoek veeg-/zuigmachine Stefix 73

De Stefix 73 worteldoek veegmachine is een achterloop veegmachine die speciaal is ontwikkeld voor kwekers die op antiworteldoek of folie kweken. Ook deze machine wordt aangedreven door een krachtige GX 100 Honda benzinemotor.

Bekijk de machine

Veeg-/zuigmachine Stefix 170

Veeg-/zuigmachine Stefix 170

De Stefix 170 veeg-/zuigmachine is de grootste en breedste machine in zijn klasse en is enkel geschikt voor harde ondergronden, zoals asfalt, beton, etc. De machine beschikt over een 36 Volt tractie accu, waardoor u ruim 13.600m2 per uur kunt schoonmaken.

Bekijk de machine

Veeg-/zuigmachine Stefix 125

Veeg-/zuigmachine Stefix 125

De Stefix 125 is een elektrisch aangedreven zitveeg-/zuigmachine met een veegbreedte tussen de 1.250 mm (enkele borstel) en 1.500 mm (dubbele borstel). Door het grote stoffilter is deze machine ideaal voor het opzuigen van zowel fijnstof als grofvuil.

Bekijk de machine

Veeg-/zuigmachine Stefix 109

Veeg-/zuigmachine Stefix 109

Met behulp van de Stefix 109 veeg-/zuigmachine kunt u snel en eenvoudig ruim 9.000m2 per uur reinigen. Dankzij de voorwielaandrijving heeft deze robuuste veeg-/zuigmachine een relatief kleine draaicirkel om tevens kleinere oppervlakken schoon te maken.

Bekijk de machine

Diverse veegmachines van Stefix

Wij bieden diverse kwalitatieve Stefix machines, welke voorzien zijn van een zeer krachtige zuigmotor. Zo kunt u dus elk oppervlak op een eenvoudige én efficiënte manier grondig schoonmaken. Afhankelijk van uw situatie zijn er verschillende soorten veegmachines die uw werkzaamheden makkelijker kunnen maken:

Machines huren of leasen

Bij Steenks Service behoort ook het huren of leasen van nieuwe of gebruikte veegmachines tot de mogelijkheden. Zo is het leasen van een veegmachine ideaal, wanneer u niet in één keer een grotere investering wilt maken of wanneer u een eenmalige schoonmaakklus heeft. Heeft u een of meerdere veegmachines en wilt u deze graag aan ons verkopen of bij ons inruilen? Dat kan! Wij kunnen uw machine in ons assortiment opnemen en verkopen aan bedrijven die liever een voordelige tweedehands veegmachine aan willen schaffen. Uiteraard worden gebruikte machines altijd volledig door ons gecheckt en gerepareerd indien nodig. Op deze manier leveren wij betrouwbare machines en kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Meer informatie over huren van veegmachines

Veegmachine voor buiten kopen bij Steenks Service

Wanneer u een veegmachine voor buiten nodig heeft, dan bent u bij Steenks Service aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van veegmachines voor binnen én buiten bent u verzekerd van hoge kwaliteit machines, welke jarenlang meegaan! Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer uw machine onderhoud vereist. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zowel op onze werkplaats als bij u op locatie worden uitgevoerd. Het voordeel van onderhoud op locatie is dat u uw machine niet hoeft te verplaatsen en u snel weer met uw machine aan het werk kunt. Wilt u graag meer informatie over onze diensten of wilt u geadviseerd worden over welke machine geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.