Of u nu in het bezit bent van een grote kantoorruimte, een tuinbouwkas, een winkelpand of een sporthal, dan weet u dat het reinigen hiervan een enorm tijdrovende klus kan zijn. Gelukkig is het mogelijk om de meeste vloeroppervlaktes eenvoudig te reinigen met een zit schrobmachine. Naast dat het vloeroppervlak optimaal gereinigd wordt, bespaart u met deze machine ook nog eens een hoop tijd. Steenks Service heeft een uitgebreide collectie aan kwalitatieve en betrouwbare schrobmachines!

Hoe kiest u de juiste schrobmachine?

Het is belangrijk om eerst kritisch te kijken naar de totale vloeroppervlakte die u wil reinigen. Momenteel zijn er verschillende type schrobmachines op de markt met diverse afmetingen. Is uw ruimte niet al te groot of heeft u veel relatief smalle doorgangen? Dan is het verstandig om voor een compacte schrobmachine te kiezen, zoals de Stefix 700 Diablo. Voor grotere oppervlakken raden wij u aan om te kiezen voor een grotere zit schrobmachine, zoals de Stefix 1000 Toro. Last van piekdrukte? Wij hebben tevens een schrobmachine te huur, namelijk de Stefix 1000 STILE. De machine kan zowel voor lange als korte projecten gehuurd worden. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om samen tot de juiste schrobmachine te komen.

De zit schrobmachine voor het eerst in gebruik nemen

U heeft een keuze gemaakt en de zit schrobmachine is bij u afgeleverd, maar hoe kunt u deze het beste in gebruik nemen? Indien u ervoor kiest om de schrobmachine te laten bezorgen door Steenks Service, zullen onze monteurs de machine gebruiksklaar bij u afleveren. Daarnaast zullen zij u een korte instructie geven hoe u veilig te werk kunt gaan. In eerste instantie dient de watertank gevuld te worden met water en een (desinfecterend) reinigingsmiddel. Vervolgens kunt u direct aan de slag met schoonmaken. Heeft u gekozen voor een zit schrobzuigmachine, dan kunt u het vloeroppervlak ook direct drogen middels de zuigfunctie! Als de vloer weer spik en span is, hoeft u alleen nog maar de vuilwatertank te legen. Dit kan eenvoudig met de standaard meegeleverde aftapslang.

Steenks Service voor al uw schoonmaakmachines

Voor iedere schoonmaakklus kunt u bij Steenks Service terecht! Zo hebben wij naast schrobmachines een uitgebreide collectie aan schoonmaakmachines in ons assortiment. Zo hebben wij onder andere diverse veegmachines en industriële stofzuigers waar u uit kunt kiezen. Vind u het lastig om een keuze te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt gebruikmaken van het contactformulier op onze website of een mail sturen naar info@steenks-service.nl. Wij doen ons uiterste best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken op +31(0) 174 510 266.