Buitendijk Slaman is een Nederlands bedrijf dat voornamelijk is gespecialiseerd in oplossingen voor intern transport in kassen. De kwaliteit van de producten staat hierbij altijd voorop. Alle oplossingen van Buitendijk Slaman worden ontworpen en gebouwd in eigen beheer, waardoor ook maatwerk tot de mogelijkheden behoort. Het merk heeft als missie om producten te leveren met de langst mogelijke levensduur voor de markt waarin het opereert. Steenks Service levert van Buitendijk Slaman voornamelijk buisrailwagens.

Geen machines gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Bent u op zoek naar onderdelen? Ga dan naar onze onderdelen webshop.

Buitendijk Slaman buisrailwagens

De buisrailwagens van Buitendijk Slaman zijn elektrisch aangedreven en zijn er zowel voor gewasverzorging als voor het oogsten van uw gewassen. Het gaat hier om zeer robuuste buisrailwagens die zijn voorzien van een hydraulisch of mechanisch hefplatform. De buisrailwagens kunnen naar wens worden voorzien van zaken als een voetpedaal, stopcontact, stempels en ingebouwde acculaders. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en goed te onderhouden. De oogstwagens zijn extra stabiel en langer dan een standaard buisrailwagen, waardoor er eenvoudig oogstcontainers op geplaatst kunnen worden.

Steenks Service leverancier van Buitendijk Slaman

Als leverancier van Buitendijk Slaman kunnen wij u alle producten van dit innovatieve merk leveren. Hierbij kan het gaan om verkoop, huur of lease. U kunt altijd vrijblijvend bij ons informeren naar de mogelijkheden en de voorwaarden. Ook voor losse onderdelen kunt u bij ons terecht. Daarnaast beschikken wij over onze eigen onderhoudsdienst die uw buisrailwagen van Buitendijk Slaman kan onderhouden. Want met goed onderhoud gaan deze gegarandeerd vele jaren mee. Uiteraard kunnen alle onderhoudswerkzaamheden indien gewenst bij u op locatie uitgevoerd worden.