Een stratrekker is ideaal voor situaties waarbij medewerkers vaak op en af moeten stappen. Een opzittrekker is in een dergelijke situatie minder ergonomisch. Binnen ons aanbod statrekkers vindt u doorgaans modellen van merken als Bull, Spijkstaal en Jungheinrich. Hierbij heeft u een ruime keuze op het gebied van trekkracht.

Alle 2 resultaten

Bull 08Nieuw

Bull 08

leverbaar

ArtikelcodeTR0000127
VerkooptypeNieuw
Merk
Type8
Trekkracht1.000 kg
Bekijk product
Spijkstaal 301Nieuw

Spijkstaal 301

leverbaar
1 verhuurd

ArtikelcodeTR0000134
VerkooptypeNieuw
Merk
Type301
Trekkracht1.500 kg
Bekijk product

Nieuwe en gebruikte statrekkers

In ons ruime aanbod van elektrotrekkers, waaronder de statrekkers vallen, is er de keuze uit nieuwe en gebruikte machines. De gebruikte statrekkers worden altijd in goede technische staat bij u afgeleverd. Hecht u daarnaast waarde aan de optische staat van uw statrekker? In onze werkplaats kunnen wij de statrekker ook vanuit optisch oogpunt in perfecte staat brengen. Op deze manier wordt een gebruikt model eigenlijk in nieuwstaat geleverd, maar dan een stuk voordeliger.

Maatwerk en onderhoud

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om statrekkers geheel naar persoonlijke wens aan te laten passen. Bij dit maatwerk kunnen wij aan speciale wensen voldoen, zodat de statrekker de perfecte machine wordt voor binnen uw organisatie.

Ook voor eventuele reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van een statrekker bent u bij ons aan het juiste adres. Deze werkzaamheden kunnen wij als geen ander in onze werkplaats of zelfs bij u op locatie uitvoeren. Wij zorgen dan dat u weer zo snel mogelijk aan het werk kunt met uw statrekker!

Statrekkers leasen of huren

Het kan zijn dat kopen voor uw organisatie wat minder wenselijk is, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met tijdelijke projecten of omdat een grotere investering op het moment niet haalbaar is. Wij bieden daarom ook de mogelijkheid om statrekkers tegen aantrekkelijke voorwaarden te leasen. Daarnaast is het mogelijk om diverse elektrotrekkers te huren, voor een korte of langere periode.

Interesse?

Heeft u interesse in één of meerdere statrekkers of zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden op het gebied van onderhoud of maatwerk? Via het online contactformulier op onze website kunt u uw interesse kenbaar maken of een vraag stellen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)174 – 510 266.