Naast omsnoeringsmachines en omsnoeringsband, hebben wij ook omsnoeringsbandversnipperaars in ons aanbod. Deze machines zijn speciaal ontwikkeld om de resten van omsnoeringsband snel en efficiënt te kunnen verwerken. Op die manier heeft u minder last van de lengte van de band resten, waardoor de afvalbak een stuk minder snel vol raakt.

Enige resultaat

Omsnoeringsband versnipperaarNieuw
Omsnoeringsband versnipperaar

1 artikel op voorraad

ArtikelcodeVP0000145
VerkooptypeNieuw
Merk
Bekijk product

Eenvoudig stukken omsnoeringsband recyclen

Wanneer u de omsnoeringsband van uw pallets of dozen weghaalt, blijven er lange stukken omsnoeringsband over. Mocht u deze omsnoeringsband resten gelijk in de afvalbak gooien, dan neemt dit erg veel ruimte in beslag. Om dit probleem te verhelpen kunt u gebruikmaken van onze omsnoeringsbandversnipperaar. Deze machine knipt de resten omsnoeringsband in stukken van 6 centimeter. Vervolgens worden de stukken omsnoeringsband opgevangen in een vuilniszak, wat het makkelijk maakt om deze te recyclen.

Specificaties omsnoeringsbandversnipperaar

De omsnoeringsbandversnipperaar van Steenks Service is erg gebruiksvriendelijk. Allereerst is de machine voorzien van een onderstel met twee zwenkwielen en twee bokwielen, waardoor je de machine makkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast is de bodemplaat uitneembaar wat u in staat stelt om de versnipperaar ook gelijk boven een afvalbak te plaatsen. De invoersnelheid van de omsnoeringsbandversnipperaar bedraagt in totaal 30 meter per minuut.

Omsnoeringsband voor uw omsnoeringsmachine

Naast omsnoeringsbandversnipperaars kunt u bij ons ook terecht voor het aanschaffen van nieuwe omsnoeringsbanden. Bij Steenks Service hebben wij een tweetal verschillende soorten omsnoeringsband, namelijk PET band en PP band. PET omsnoeringband, ook wel polyester omsnoeringsband genoemd is slijtvast en heeft een laag elastisch vermogen. PP omsnoeringsband, of polypropyleen omsnoeringsband, daarentegen is eerder soepel en elastisch. U kunt onze omsnoeringsband snel en eenvoudig bestellen via onze webshop.

Omsnoeringsbandversnipperaar kopen bij Steenks Service

De omsnoeringsbandversnipperaars worden altijd gebruiksklaar afgeleverd bij u. Wij nemen bovendien bij de levering uitgebreid de tijd om de werking van de machine uit te leggen. Hierdoor kunt u de machine gelijk in gebruik nemen. Heeft u verdere vragen over de werking van onze omsnoeringsbandversnipperaars? Dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in op de website of bel ons via +31(0) 174 510 266.
Veelgestelde vragen

Waar blijven de resten omsnoeringsband?

De versnipperaar kan rechtreeks in de vuilnisbak of aan een vuilniszak worden geplaatst. Hierdoor komt het afval gelijk op de juiste plek.

Kan omsnoeringsband recycled worden?

Het omsnoeringsband van Steenks Service, PET band en PP band, zijn beide recyclebaar. Wanneer de omsnoeringsbandversnipperaar wordt gebruikt dan komt dit gelijk in de vuilnisbak of zak terecht zodat de resten eenvoudig te recyclen zijn.