Bandeermachines worden gekenmerkt door hun gebruiksvriendelijke manier van werken. De machines zijn ideaal voor het omsnoeren van kleine goederen, zoals dozen en kratten. Met behulp van kunststof omsnoeringsband worden de goederen strak bij elkaar getrokken zodat deze veilig vervoerd kunnen worden. De bandeermachines uit ons aanbod zijn robuuste tafelmodellen die door middel van zwenkwielen makkelijk verplaatst kunnen worden.

Alle 4 resultaten

Reisopack 2400Nieuw
Reisopack 2400

leverbaar

ArtikelcodeVP0000452
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2400
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 1900Nieuw
Reisopack 1900

leverbaar

ArtikelcodeVP0000383
VerkooptypeNieuw
Merk
Type1900
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 1402Nieuw
Reisopack 1402

leverbaar

ArtikelcodeVP0000386
VerkooptypeNieuw
Merk
Type1402
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 2000Nieuw
Reisopack 2000

leverbaar

ArtikelcodeVP0001115
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2000 Verticaal
RichtingVerticaal
Bekijk product

Bandeermachine in uw verwerkingslijn

Steenks Service heeft zowel automatische als semi automatische bandeermachines in het aanbod welke beide verticaal goederen omsnoeren. De keuze tussen beide modellen is volledig afhankelijk van het soort goederen dat u dient te omsnoeren. Daarnaast speelt uiteraard de hoeveelheid goederen ook een belangrijke rol. Onze adviseurs nemen graag de tijd om uw verwerkingslijn in kaart te brengen en uit te zoeken welke bandeermachine het beste bij uw organisatie past. Onze kennis stelt ons tevens in staat om maatwerkoplossingen aan te leveren. Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bekijken.

Soorten omsnoeringsband voor bandeermachines

De Reisopack bandeermachines werken uitsluitend met polyester omsnoeringsband of PP omsnoeringsband. Het grootste voordeel van beide soorten omsnoeringsband is het feit dat dit een stuk steviger is dan papieren of plastic omsnoeringsband. Van beide soorten omsnoeringsband wordt de polyester omsnoeringsband vooral gebruikt voor zware ladingen, waar een PP omsnoeringsband vooral geschikt is voor lichte tot middelzware ladingen. De keuze hierin is dus ook weer afhankelijk van de goederen die u wilt omsnoeren.

Onderhoud en reparatie aan uw bandeermachine

Kiest u voor een bandeermachine van het merk Reisopack, dan kiest u voor kwaliteit! Door de goede prijs-/kwaliteitverhouding zijn deze machines wereldwijd bekend. Mocht het toch voorkomen dat er iets mankeert aan de machine, dan bieden wij van Steenks Service u zo snel mogelijk een oplossing aan. Wij hebben gespecialiseerde monteurs die het onderhoud of de reparatie op locatie kunnen uitvoeren. Er wordt geprobeerd om de monteur dezelfde dag nog langs te sturen. Zo heeft u snel weer een werkende bandeermachine!

Bandeermachine bij Steenks Service

Wij van Steenks Service adviseren u graag bij het maken van de juiste beslissing als het gaat om een bandeermachine. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen middels het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij te bereiken op +31(0) 174 510 266 of kunt u een mail sturen naar info@steenks-service.nl.

Veelgestelde vragen

Wat is een bandeermachine?

Een bandeermachine wordt gebruikt voor het omsnoeren van dozen of kratten. De doos of krat kan verticaal worden dichtgebonden met een bandeermachine zodat deze veilig kan worden vervoerd.

Hoe kan een bandeermachine gebruikt worden?

Een bandeermachine kan gebruikt worden in een verwerkingslijn, als verrijdbare versie of als stand-alone. Het is mogelijk om de goederen automatisch te binden of deze semi-automatisch door een operator te laten binden.