Steenks Service levert een grote diversiteit aan innovatieve tuinbouwmachines. Om geld te besparen en om werkzaamheden te vergemakkelijken, hebben wij specifiek voor de groenteteelt tomaten hakenwikkelaars en touwautomaten ontwikkeld. Deze tijdbesparende machines zijn een verademing voor groentetelers en daarom internationaal ook zeer gewild.

Uit ons aanbod kunt u kiezen uit zowel nieuwe als gebruikte touwautomaten. Verder leveren wij alle bijbehorende producten zoals diverse soorten touw.

Touwautomaten

Speciaal voor de komkommer-, paprika-, aubergine,- en courgetteteelt, hebben wij touwautomaten ontwikkeld voor het snel en eenvoudig op maat snijden van het touw. De touwautomaat kan tot wel 1500 touwtjes per uur op gelijke lengte afsnijden. Op elk type buisrailwagen kunnen de touwautomaten worden gemonteerd, zodat langs de gewassen gereden kan worden. Met één druk op de knop wordt een touw op de juiste lengte afgesneden en kan direct aan de gewasdraad en aan het gewas worden vastgeknoopt.

Met een touwautomaat van Steenks Service kunt u vertrouwen op:

  • een automaat van superieure kwaliteit;
  • een machine dat alle touwsoorten en diktes kan verwerken;
  • een scherpe touwsnijder van hoogwaardig staal;
  • een apparaat dat snel, geruisloos en ook nog eens accuraat werkt;
  • een machine die geheel onderhoudsvrij is.

Alle touwautomaten worden standaard met 1 paal en 2 voetsteunen geleverd.

Andere doeleinden

Alhoewel onze touwautomaten voor de tuinbouw zijn ontworpen, wil niet zeggen dat ze niet voor andere doeleinden kunnen worden ingezet. Zo worden onze touwautomaten bijvoorbeeld gebruikt in verpakkingshallen waar ze op een elektrische palletheffer zijn gemonteerd. Hiermee worden de dozen op de pallet bij elkaar gebonden.

Gebruikte touwautomaten

Bij Steenks Service kunnen gebruikte touwautomaten worden ingeruild, maar ook aan ons worden verkocht. Hierdoor verkopen wij niet alleen nieuwe tuinbouwmachines, maar kunt u bij ons ook terecht wanneer u op zoek bent naar een gebruikte machine.

Alle ingeruilde touwautomaten worden eerst technisch volledig gereviseerd en optisch opgeknapt voordat ze weer in de verkoop gaan. Zo kunt u altijd vertrouwen op een als nieuw werkende machine, ook als u voor een gebruikte versie kiest. Bovendien worden alle nieuwe en gebruikte touwautomaten inclusief garantie verkocht.

Werkklaar afgeleverd

Onze touwautomaten worden altijd werkklaar bij u afgeleverd. Indien gewenst krijgt u bij aflevering een heldere instructie of demonstratie van onze medewerkers, zodat u direct met uw nieuwe machine aan de slag kunt. U kunt meteen genieten van alle voordelen die onze touwautomaten u en uw bedrijf te bieden hebben.

Gegarandeerd de beste service

Een klantgerichte service is iets waar wij en onze klanten veel waarde aan hechten. Wij werken continu aan het verbeteren van onze diensten en zijn dan ook apetrots op de kwaliteitsservice die ons team kan leveren. U wordt altijd bijgestaan door een vakkundig persoon die u van het juiste advies voorziet.

Voor technische ondersteuning en het onderhoud, kunt u vertrouwen op de specialisten van onze werkplaats. Alle en touwautomaten worden volledig door Steenks Service gefabriceerd, waardoor niemand er meer verstand van heeft dan wij. Vanwege de eigen fabricage hebben wij alle onderdelen zelf in huis, waardoor wij u direct van dienst kunnen zijn bij onverhoopte reparaties.

Loopt u bij het gebruik van uw touwautomaten tegen een vraag of probleem aan, ons team staat altijd voor u klaar. Steenks Service levert gegarandeerd de beste service voor u en uw tuinbouwmachines!

Veelgestelde vragen

Wat is een touwautomaat?

Een touwautomaat is machine die ervoor zorgt dat u gemakkelijk touw op maat kan afsnijden.

Waar kan je een touwautomaat voor gebruiken?

Een touwautomaat kan gebruikte worden in groenteteelten waarbij het gewas met een touw moet worden vastgezet.

Wat zijn de voordelen van een touwautomaat?

Een touwautomaat kan tot wel 1500 touwtjes per uur op gelijk lengte afsnijden. Daarnaast kan het alle touwsoorten en diktes verwerken. Verder is het een apparaat die geheel onderhoudsvrij is.