Steenks Service is niet alleen groot geworden door het specialistische aanbod van professionele machines, maar ook door het leveren van een hoogwaardige service. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het op hoog niveau houden hiervan. Niet alleen voor Nederland, maar ook wereldwijd.

Werelddekkende kwaliteitsservice

De machines, machine onderdelen en diensten van Steenks Service worden over heel de wereld geleverd en dat vraagt om de nodige aandacht. Als bedrijf zijn wij dan ook continu bezig met het optimaliseren van onze processen en het bijscholen van ons personeel. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderdelenmagazijn, waardoor wij zeer snel wereldwijd kunnen leveren. Wij zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en u blindelings kunt vertrouwen op onze werelddekkende kwaliteitsservice.

Alle specialistische kennis in eigen huis

Als specialist in tuinbouw- en industriële machines, hebben wij alle kennis in eigen huis. Hierdoor kunnen wij de lijnen kort houden en dat zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de bedrijfsprocessen. Wij houden alles in eigen hand, wat resulteert in snelle (wereldwijde) leveringen, reparaties, onderhoudsbeurten, advies, trainingen en de mogelijkheid tot elk gewenst maatwerk. Bovendien zijn onze diensten niet locatie gebonden. Alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd bij ons, bij u op locatie in Nederland of waar dan ook ter wereld.

Beste service garantie

Loopt u bij het gebruik van onze machines tegen een vraag of een probleem aan? Mail of bel ons dan direct. Ons team staat altijd tot uw beschikking. Wij werken oplossingsgericht en denken graag met u mee. Steenks Service levert gegarandeerd de beste service voor u en uw bedrijf!