Wanneer u goederen stevig en stabiel wilt vervoeren, dan is omsnoeren een must. U kunt ervoor kiezen om dit handmatig te doen, maar dit is tijdsintensief en belastend voor uw medewerkers. Voor bedrijven die per dag veel goederen omsnoeren is een automatische omsnoeringsmachine daarom een uitstekende oplossing. Deze machines kunnen zonder hulp het omsnoeringsband op de juiste plaatsen aanbrengen en straktrekken. Steenks Service levert deze machines van het Spaanse Reisopack en kan zowel horizontale-, verticale- en verrijdbare automatische omsnoeringsmachines (zowel met of zonder automaat voor hoeklatten) leveren en plaatsen.

Alle 6 resultaten

Reisopack 2905 StandaardNieuw
Reisopack 2905 Standaard

leverbaar

ArtikelcodeVP0001099
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2905 Standaard
RichtingHorizontaal
Bekijk product
Reisopack 2915 (verrijdbaar)Nieuw
Reisopack 2915 (verrijdbaar)

leverbaar

ArtikelcodeVP0001090
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2915
RichtingHorizontaal
Bekijk product
Reisopack 2903Nieuw
Reisopack 2903

leverbaar

ArtikelcodeVP0000003
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2903
RichtingHorizontaal
Bekijk product
Reisopack 2903 (Verrijdbaar)Nieuw
Reisopack 2903 (Verrijdbaar)

leverbaar

ArtikelcodeVP0000378
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2903
RichtingHorizontaal
Bekijk product
Reisopack 2905 High SpeedNieuw
Reisopack 2905 High Speed

leverbaar

ArtikelcodeVP0001098
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2905 HS
RichtingHorizontaal
Bekijk product
Reisopack 2904Nieuw
Reisopack 2904

leverbaar
1 verwacht op 25-11-2024

ArtikelcodeVP93
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2904
Bekijk product

Verrijk uw productie met een automatische omsnoeringsmachine

Een automatische omsnoeringsmachine verhoogt de efficiency van uw productieomgeving en kan zelfs functioneren als sluitstuk van uw volledig automatische productielijn. U biedt de goederen bij de automatische omsnoeringsmachine aan, bijvoorbeeld met een transportband of met behulp van een heftruck of pompwagen en de machine doet de rest. De automatische omsnoeringsmachines van Reisopack blinken uit in hun uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en dankzij onze jarenlange ervaring met deze omsnoeringsmachines is maatwerk ook altijd een optie. In dat geval passen wij op uw aanwijzen de omsnoeringsmachine voor u aan, zodat u een optimale kostenbesparing kunt realiseren.

Reisopack automatische omsnoeringsmachines van Steenks Service

Steenks Service is al meer dan 10 jaar Nederlands importeur van Reisopack omsnoeringsmachines. In deze periode hebben wij zoveel ervaring met de automatische omsnoeringsmachines opgebouwd, dat wij deze inmiddels over de hele wereld installeren. In ons assortiment vindt u alle nieuwe machines van Reisopack, maar wij hebben ook regelmatig gebruikte automatische omsnoeringsmachines op voorraad. Bij beide opties is lease of verhuur ook altijd mogelijk. Dankzij onze eigen onderhoudsdienst en een gigantisch onderdelenmagazijn is een eventuele storing bovendien razendsnel verholpen.

Veelgestelde vragen

Wat is een automatische omsnoeringsmachine?

Een automatische omsnoeringsmachine kan volledig zelfstandig goederen omsnoeren in hortizontale of verticale richting. In horizontale richting kan dit met of zonder hoeklatten.

Hoe kan ik een automatische omsnoeringsmachine gebruiken?

Een automatische omsnoeringsmachine kan in een automatiseringslijn worden verwerkt. Hierin kan de machine door de lijn worden aangestuurd. Daarnaast is er een verrijdbare versie, die meerdere pallets kan omsnoeren. Tot slot kan de machine ook als stand-alone worden gebruikt op een vaste plek. Hiervoor dien je de pallet zelf aan te voeren.

Wat is het voordeel van een automatische omsnoeringsmachine?

Als er dagelijks grote aantallen goederen omsnoerd dienen te worden voor een veilig transport, dan kan een automatische machine dit proces automatiseren. Hiermee wordt tijd en arbeid bespaart, omdat automatisch omsnoeren sneller gaat dan handmatig omsnoeren.