Uit eigen fabricage levert Steenks Service pijpentakels voor het optakelen van de buisrail. Zonder het buisrailsysteem te demonteren, kan hiermee door één persoon eenvoudig werkruimte worden gecreëerd in de tuinbouwkas. Diverse pijpentakels kunnen als collectief en via 1 knop worden aangestuurd, waarna de buisrail om de 9 meter aan een spekhaak kan worden opgehangen. Ideaal voor het vervangen van gronddoeken, het maken van een nieuwe profilering en bij het uitvoeren van freeswerk.

Enige resultaat

PijpentakelNieuw
Pijpentakel

4 artikelen op voorraad

ArtikelcodeDIV0000100
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
Bekijk product

Geld en tijdbesparend

Door het inzetten van de pijpentakels, bespaart u de nodige tijd en geld. De takels zijn immers door slechts één persoon te bedienen en ook het niet hoeven demonteren en weer monteren van het buisrailsysteem, scheelt u veel arbeid en dus geld. Met de pijpentakels van Steenks Service kunt u tot wel 6.000 meter buisrail in 8 uur tijd omhoog takelen en ophangen. Kortom, u verzet veel werk in weinig tijd!

Nieuwe en gebruikte pijpentakels

Steenks Service kan de nieuwe pijpentakels bijna altijd direct uit voorraad leveren. Bovendien hebben wij buisrailhaken in alle gewenste maten, dus de takels zijn voor elk type buisrail te gebruiken. Met regelmaat hebben wij ook gebruikte pijpentakels in ons assortiment. Al deze takels worden eerst goed gecontroleerd en waar nodig aangepast, voordat ze weer in de verkoop gaan. Hierdoor zijn de gebruikte varianten net zo betrouwbaar als de nieuwe!

Heeft u vragen over het gebruik van pijpentakels en hoe zij binnen uw bedrijf het best kunnen worden ingezet? Neem dan contact met ons op.