In kassen vinden regelmatig spuitwerkzaamheden plaats. Het gaat in dit geval vaak om gewasverzorging, maar ook de kas zelf zal op den duur schoongespoten moeten worden. In deze sectie vindt u onze spuitwagens terug (ook wel spuitkar of motorvatspuit genoemd), als buisrailwagen of op luchtbanden, die gebruikt kunnen worden voor het gemakkelijk vernevelen van water of bestrijdingsmiddelen. Voor geautomatiseerde gewasverzorging verwijzen wij u naar onze spuitrobots en speciaal voor het schoonspuiten van de binnenkant van uw kas kunt u een van onze kasdekreinigers gebruiken.

Alle 3 resultaten

NieuwPompset met 200L tank

Pompset met 200L tank

leverbaar

ArtikelcodeBR0000998
VerkooptypeNieuw
MerkEmpas
Lengte100 cm
Breedte50 cm
Bekijk product
NieuwMotorvatspuit Georgia 1000 ltr.

Motorvatspuit Georgia 1000 ltr.

leverbaar

ArtikelcodeDIV0000109
VerkooptypeNieuw
MerkEmpas
TypeGeorgia
Lengte325 cm
Bekijk product
NieuwMotorvatspuit Georgia / California

Motorvatspuit Georgia / California

leverbaar

ArtikelcodeSP0000018
VerkooptypeNieuw
MerkEmpas
TypeGeorgia / California
Bekijk product

Spuitkar voor diverse spuitwerkzaamheden

Een spuitwagen maakt spuitwerkzaamheden gemakkelijk. Het gaat hierbij om een wagen die tenminste is voorzien van aandrijving, een pomp en aanvoer van water of bestrijdingsmiddelen. Vervolgens kan er met de wagen door de kas gereden worden terwijl deze wordt gebruikt om vloeistoffen over de gewassen te spuiten of om de kas te reinigen.

Verschillende soorten motorvatspuiten

Een motorvatspuit is er in verschillende maten en uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan een spuitwagen op luchtbanden of een spuitkar die geschikt is voor een buisrailsysteem. Daarnaast kan de wagen voorzien worden van elektromotor of benzinemotor en ook de aanvoer van water/bestrijdingsmiddelen kan met behulp van een tank of met behulp van slangen. Tot slot is er ook nog keus in het type pomp dat gebruikt wordt en kan de motorvatspuit worden gecombineerd met een spuitmast/spuitboom voor een groter bereik. Spuitwagens zijn dan ook vaak maatwerk en Steenks Service kan u hier uitstekend bij van dienst zijn.

Spuitwagens bij Steenks Service

Steenks Service is al jaren een betrouwbare specialist in hulpmiddelen voor tuinbouwers. Spuitwagens zijn een van onze specialiteiten. Afhankelijk van uw wensen of eisen kunnen wij een spuitwagen speciaal voor u opbouwen/ombouwen, zodat deze u veel werk uit handen kan nemen. Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.