Automated Guided Vehicles, kortweg AGV, zijn in veel bedrijven onmisbaar geworden. Deze AGV elektrotrekkers zijn ook wel bekend onder de Nederlandse benaming: Automatisch Geleid Voertuig. Bekijk de onderstaande AGV trekkers voor meer informatie omtrent de desbetreffende machine.

Alle 2 resultaten

Betrac AGVNieuw

Betrac AGV

leverbaar

ArtikelcodeTR0000133
VerkooptypeNieuw
Merk
TypeBetrac
Trekkracht237 kg
Bekijk product
Greentrac GT5000 AGVNieuw

Greentrac GT5000 AGV

leverbaar

ArtikelcodeTR0001012
VerkooptypeNieuw
Merk
TypeGT5000
Bekijk product

AGV elektrotrekker

De AGV elektrotrekkers zijn zeer breed inzetbaar. De elektrotrekkers die zonder besturing (volledig autonoom) kunnen rijden, zijn bijvoorbeeld ideaal voor intern transport. Indien gewenst zijn ze ook gewoon handmatig te besturen.

Toepassing Automated Guided Vehicles

De Automated Guided Vehicles rijden autonoom door middel van inductie-techniek en ingefreesde kabels, waarbij een laserscanner obstakels herkent in het pad van de AGV. Hierdoor zijn deze machines bijvoorbeeld perfect in te passen in uw laad- en lossysteem.

De AGV trekkers zijn toe te passen in tenminste de volgende sectoren: kwekerijen, magazijnen, distributie en luchthavens.

AGV elektrotrekker kopen

Bent u benieuwd naar deze efficiënte logistieke oplossing? Bij Steenks Service kunt u Automated Guided Vehicles kopen. Zelfs maatwerk is voor ons geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan een elektrotrekker in uw bedrijfskleuren of aan mechanische aanpassingen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Video: Bekijk ook onze video van de Berg Hortimotive Betrac AGV elektrotrekker!