Al meer dan 50 jaar is Berg Hortimotive partner voor logistieke oplossingen in de glastuinbouw. Berg Hortimotive weet dan ook hoe belangrijk het is voor glastuinbouwbedrijven om snel te kunnen handelen in de oogstfase. Met het ontwikkelen van de Automated Guided Vehicle (AGV) BeTrac elektrotrekker, welke zowel handmatig als automatisch gebruikt kan worden, helpen zij hier een handje bij. Deze AGV elektrotrekker is gegarandeerd een zeer efficiënte aanvulling op uw interne transportsysteem.

Enige resultaat

BeTrac AGVNieuw
BeTrac AGV

leverbaar

ArtikelcodeTR0000133
VerkooptypeNieuw
Merk
TypeBeTrac
Trekkracht2.500 kg
Bekijk product

Kenmerken BeTrac elektrotrekker

De elektrotrekker van Berg Hortimotive beschikt over een lage opstap en gebruiksvriendelijke bediening, waardoor deze eenvoudig handbediend gebruikt kan worden. Om zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan, kan de BeTrac elektrotrekker echter tevens volledig automatisch, en dus onbemand, ingezet worden. Dankzij inductietechniek is de AGV trekker in staat om volledig autonoom te rijden en oogstwagens exact op de juiste plek te lossen. Bovendien is de elektrotrekker voorzien van ingebouwde sensoren, waardoor deze elk obstakel op de weg kan herkennen. Hierdoor, en dankzij een speciaal ontworpen bumper, worden aanrijdingen en andere gevaarlijke situaties voorkomen.

Steenks Service leverancier van Berg Hortimotive

Steenks Service is betrouwbare leverancier van oplossingen van Berg Hortimotive. Bent u geïnteresseerd in de BeTrac elektrotrekker of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze Automated Guided Vehicle? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of via het online contactformulier.

Indien gewenst kunnen wij uw BeTrac elektrotrekker tevens voorzien van maatwerk, zodat deze de perfecte machine wordt binnen uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het doen van mechanische aanpassingen of het spuiten van de AGV elektrotrekker in de gewenste kleur(en). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.