Bent u op zoek naar hoogwaardige tuinbouwmachines of industriële machines? Dan heeft u in Steenks Service een betrouwbare partner gevonden. Zowel nieuwe als gebruikte machines moeten aan hoge eisen voldoen, voordat ze aan ons assortiment worden toegevoegd. U kunt daarom, ongeacht uw keuze voor ‘nieuw’ of ‘gebruikt’, vertrouwen op de kwaliteit van ons aanbod. Bovendien worden niet alleen onze nieuwe, maar ook onze gebruikte machines standaard inclusief garantie verkocht en werkklaar bij u afgeleverd.

Specialisme van Steenks Service

Om aan al uw wensen te kunnen voldoen, hebben wij in de loop der jaren een hoogwaardig specialisme opgebouwd. Dit uit zich niet alleen door een breed aanbod aan tuinbouw- en industriële machines, maar ook door de kennis en kunde van onze medewerkers. Door middel van persoonlijke begeleiding en advies op maat, gaan wij samen met u op zoek maar de machine die volledig aan uw wensen voldoet.

Aanvullende wensen

Ongeacht het brede aanbod, is het mogelijk dat u aanvullende wensen heeft met betrekking tot uw aankoop. Geen probleem! Al het maatwerk wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Hierdoor kunnen wij een snelle levering blijven garanderen en ligt elke wens binnen handbereik.