Industriële stofzuigers zijn al jarenlang een groot begrip in de tuinbouw en industrie. En dat is niet voor niks. Deze stofzuigers zijn namelijk ideaal voor het snel en eenvoudig schoonzuigen van oppervlakken. Wij kunnen ons voorstellen dat u een industriële stofzuiger zoekt in een handzaam formaat, waarmee u moeiteloos stof, vuil en zelfs vloeistoffen kunt opzuigen. Bij Steenks Service bieden we u dan ook een oplossing voor elke schoonmaakuitdaging. Onze industriële stofzuigers zijn stuk voor stuk robuust en krachtig, waardoor deze ingezet kunnen worden voor de meest extreme werkzaamheden. Ons aanbod bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte industriële stofzuigers, waarmee het opzuigen van (fijn)stof en vloeistoffen zo is gebeurd.

Alle 2 resultaten

Stefix HP 4,5 L70 AB met vaste zuigmondNieuw
Stefix HP 4,5 L70 AB met vaste zuigmond

leverbaar

ArtikelcodeST0000010
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeStefix HP 4,5 L70AB+
Bekijk product
Stefix HP 4,5 L70 ABNieuw
Stefix HP 4,5 L70 AB

2 artikelen op voorraad

ArtikelcodeST0000007
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeStefix HP 4,5 L70 AB
Bekijk product

Industriële stofzuiger voor nat en droog vuil

De industriële stofzuigers uit ons assortiment bieden een efficiënte manier om droge én natte oppervlakken goed en snel te ontdoen van stof en vloeistoffen. Hierdoor zijn de stofzuigers zeer geschikt voor gebruik in onder andere de tuinbouw, werkplaatsen, fabriekshallen, kantoorpanden en hotels. Een industriële stofzuiger heeft een zeer krachtige motor en beschikt over een tank en een speciale filter om de diverse (vloei)stoffen op te vangen. Deze alleszuigers zijn tevens prettig in gebruik door het handige formaat en vereisen weinig onderhoud.

Bestel uw industriële stofzuiger bij Steenks Service

Wanneer u op zoek bent naar een industriële (water)stofzuiger, dan bent u bij Steenks Service aan het juiste adres. Onze industriële stofzuigers kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen en onder diverse omstandigheden. Bij Steenks Service bent u in ieder geval verzekerd van een krachtige én gebruiksvriendelijke stofzuiger die vele jaren mee zal gaan. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een industriële stofzuiger of wilt u graag meer informatie of advies? Bel of mail ons gerust, wij denken graag met u mee!

Steenks Service: uw specialist in industriële stofzuigers

Steenks Service is uw betrouwbare specialist voor diverse soorten schoonmaakmachines, waaronder de hierboven beschreven industriële stofzuigers. U kunt bij Steenks Service terecht voor het aanschaffen van zowel een nieuwe als gebruikte industriële stofzuiger. Ook is het bij ons mogelijk om een stofzuiger te huren of te leasen. Tevens staat het leveren van een hoogwaardige service bij ons hoog in het vaandel en daarom besteden we hier dan ook veel aandacht aan. Wanneer er onderhoud aan uw industriële stofzuiger is vereist, staat onze technische dienst graag voor u klaar. Ons team van specialisten kan het onderhoud aan uw machine naar wens op locatie of bij ons in de werkplaats uitvoeren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wat is een industriële stofzuiger?

Een industriële stofzuiger wordt gebruikt voor het schoonzuigen van diverse oppervlaktes. Met de stofzuiger kunnen vuil, (fijn)stof en vloeistoffen zo worden opgezogen. Een industriële stofzuiger kan gewoon op het stopcontact worden aangesloten.

Wat is het voordeel van een industriële stofzuiger?

Een industriële stofzuiger is geschik voor het opzuigen van nat en droog vuil. Daarnaast hebben ze een wendbaar formaat en behoeven de stofzuigers weinig onderhoud.