Het juiste materiaal is het halve werk en dat geldt zeker op het gebied van industriële stofzuigers. U zoekt natuurlijk een handzaam exemplaar waarmee u moeiteloos hinderlijk stof en fijnstof op kunt zuigen. Steenks Service biedt een oplossing voor ieder stofprobleem. Wij hebben in ons assortiment nieuwe en gebruikte stofzuigers die bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt om fijnstof of vloeistoffen op te zuigen. Al onze machines zijn robuust en krachtig en kunnen voor de meest extreme werkzaamheden worden ingezet.

Alle 2 resultaten

Stefix HP 4,5 L70 AB met vaste zuigmondNieuw

Stefix HP 4,5 L70 AB met vaste zuigmond

leverbaar

ArtikelcodeST0000010
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeStefix HP 4,5 L70AB+
Bekijk product
Stefix HP 4,5 L70 ABNieuw

Stefix HP 4,5 L70 AB

2 artikelen op voorraad

ArtikelcodeST0000007
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeStefix HP 4,5 L70 AB
Bekijk product

Nat/droog zuiger

Nat/droog zuigers zijn veelzijdige industriële stofzuigers die zowel geschikt zijn voor het zuigen van fijnstof als voor het zuigen van vloeistoffen. Deze industriële waterstofzuigers hebben een krachtige motor, een speciaal filter en een tank voor het opvangen van diverse (vloei)stoffen. Steenks Service levert zowel nieuwe als gebruikte waterstofzuigers. Onze eigen machines staan garant voor vele jaren uitstekende prestaties.

Industriële stofzuigers van Steenks Service

Bent u op zoek naar een industriële (water)stofzuiger? Dan kan Steenks Service u zeker van dienst zijn. Onze industriële stofzuigers hebben zich in de afgelopen jaren keer op keer bewezen in verschillende toepassingen en onder uiteenlopende omstandigheden. Vertel ons waar u de machine voor wilt gaan gebruiken en wij bieden u een passende oplossing. Of het nu om een nieuwe of gebruikte industriële stofzuiger gaat, alle door ons gevoerde types zijn krachtig, gebruiksvriendelijk en gaan moeiteloos vele jaren mee.