Industriële stofzuigers zijn al jarenlang een groot begrip binnen de tuinbouw- en industriële branche, en dat is niet voor niks zo! Deze schoonmaakmachines zijn namelijk ideaal te gebruiken bij het snel en eenvoudig schoonmaken van oppervlakken. Onze industriële stofzuigers zijn robuust en krachtig, waardoor u ze kunt inzetten bij de meest extreme werkzaamheden. Ons aanbod is gevuld met zowel nieuwe- als gebruikte industriële stofzuigers, waarmee het opzuigen van (fijn)stof en vloeistoffen zo is gebeurd.

Alle 2 resultaten

Stefix HP 4,5 L70 AB met vaste zuigmondNieuw
Stefix HP 4,5 L70 AB met vaste zuigmond

leverbaar

ArtikelcodeST0000010
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeStefix HP 4,5 L70AB+
Bekijk product
Stefix HP 4,5 L70 ABNieuw
Stefix HP 4,5 L70 AB

6 artikelen op voorraad

ArtikelcodeST0000007
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeStefix HP 4,5 L70 AB
Bekijk product

Geschikt voor nat en droog vuil

Wilt u op een efficiënte manier droge en natte oppervlakken schoonmaken? Daar zijn onze industriële stofzuigers zeer geschikt voor! Een industriële (water)stofzuiger is in beschikking van een krachtige motor, een watertank en een speciale filter, zodat diverse (vloei)stoffen op worden gevangen. Tevens zijn de alleszuigers makkelijk om in gebruik te nemen, dankzij het handige formaat van de machine en het feit dat er weinig onderhoud nodig is. Hierdoor zijn de stofzuigers zeer geschikt voor gebruik in onder andere de tuinbouw, werkplaatsen, fabriekshallen of kantoorpanden.

Industriële stofzuiger bestellen

Onze industriële stofzuigers kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen en onder diverse omstandigheden. Bij Steenks Service bent u in ieder geval verzekerd van een krachtige én gebruiksvriendelijke stofzuiger waarmee u vele jaren vooruit kan. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een industriële stofzuiger of wilt u graag meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Steenks Service: uw specialist in schoonmaakmachines!

Bij Steenks Service staat het leveren van een hoogwaardige service hoog in het vaandel. Heeft uw industriële schoonmaakmachine na aankoop onderhoud nodig? Dan staat onze technische dienst voor u klaar! Ons team van specialisten kan het onderhoud aan uw machine naar wens op locatie of bij ons in de werkplaats uitvoeren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wat is een industriële stofzuiger?

Een industriële stofzuiger wordt gebruikt voor het schoonzuigen van diverse oppervlaktes. Met de stofzuiger kunnen vuil, (fijn)stof en vloeistoffen zo worden opgezogen. Een industriële stofzuiger kan gewoon op het stopcontact worden aangesloten.

Wat is het voordeel van een industriële stofzuiger?

Een industriële stofzuiger is geschik voor het opzuigen van nat en droog vuil. Daarnaast hebben ze een wendbaar formaat en behoeven de stofzuigers weinig onderhoud.