Voor tuinbouwers die groenten telen is het belangrijk om ziekten in hun kas te voorkomen. Is er eenmaal een ziekte aanwezig, dan verspreidt deze zich vaak snel en is het ruimen van het gewas vaak de enige oplossing. Omdat hier enorm veel geld bij verloren gaat, is voorkomen altijd beter dan genezen. De hygiënesluis is één van de meest belangrijkst hulpmiddelen die u kan verzekeren dat bezoekers en medewerkers geen ziektes mee uw kas in nemen.

Enige resultaat

Ontsmetstraat / DesinfectiepoortNieuw

Ontsmetstraat / Desinfectiepoort

leverbaar

ArtikelcodeDIV0000101
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
Bekijk product

Hoe werkt een hygiënesluis

Een hygiënesluis wordt bij de ingang van de kas geplaatst, zodat niemand de kas kan betreden zonder door de sluis te zijn gaan. De sluis bestaat uit een tourniquet, een voetenbak met loopmat en een bak om de handen in te wassen. Beide bakken zijn gevuld met een desinfecterend middel. Pas wanneer een persoon door de voetenbak is gelopen en met twee handen de ontgrendelingsknoppen op de bodem van de handenbak indrukt, zal het tourniquet ontgrendelen en wordt er toegang tot de kas verleend. Op deze manier zorgt u ervoor dat iedereen uw kas betreedt met schone schoenen en handen.

Bestel uw ontsmettingsstraat bij Steenks Service

Steenks Service is al vele jaren dé betrouwbare partner voor organisaties in de tuinbouw en industrie. Een hygiënesluis of ontsmettingsstraat wordt veel gebruikt door bedrijven die voedsel produceren en kan daarom niet in ons assortiment ontbreken. Wij kunnen uw ontsmettingsstraat in iedere RAL-kleur leveren en tevens bij u op locatie installeren. Ook voor ontsmettingsmiddelen en periodiek onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.