beoordeelt Steenks Service met een 8 / 10

Naam: Jacob van den Belt

17-08-17

Ze staan altijd voor je klaar met advies, en zijn er storingen of onderdelen nodig hebben we ze met een dag in IJsselmuiden!

beoordeelt Steenks Service met een 9 / 10

Naam: Pieter Hoogerbrugge

17-08-17

Scherpe prijs, goede service, slimme oplossingen!

beoordeelt Steenks Service met een 8 / 10

Naam: Patrick Groenewegen

17-08-17

Meedenken, samenwerken, ontwikkelen, ‘fine tunen’ en produceren hebben ervoor gezorgd dat we dit seizoen, naast onze andere producten van Steeks Service, een veilige en compacte buisrail kar in gebruik hebben genomen voor onze ‘lage’ gewas/bestuif werkzaamheden!

beoordeelt Steenks Service met een 8 / 10

Naam: Johan Kuipers

10-08-17

Wij doen nu een aantal jaren zaken met Steenks, we zijn een kleine tomaten kwekerij met bijzondere medewerkers en duurzame producten. Hierbij hebben wij de keuze gemaakt om materieel aan te schaffen via Steenks-Service, reden goede prijs/kwaliteit maar zeker niet onbelangrijk de service deze is gewoon goed. Onze ervaring is tot nog toe Afspraak = Afspraak.

beoordeelt Steenks Service met een 9 / 10

Naam: Michiel te Riele

13-07-17

Schiphol Airport Retail vervoert dagelijks met 3 BULL elektrotrekkers de 80 trolleys met drank, tabak en confectionary naar onze winkels achter de douane op Schiphol. In een organisatie waar we letterlijk geen dag stil kunnen staan zijn de BULL’s voor ons van groot belang. Steenks is indien nodig snel ter plaatse, lost op, denkt mee en biedt advies op maat. Het contact (met Paul en Alex) is altijd prettig!

beoordeelt Steenks Service met een 10 / 10

Naam: Aad Dukker

13-07-17

Steenks Service is voor ons de ideale partij om samen te kijken naar diverse vraagstukken op het gebied van intern transport. Korte lijnen zorgen voor een prima communicatie en het vinden van de juiste oplossingen. Kortom, Steenks Service is paraat wanneer het erom gaat!

beoordeelt Steenks Service met een 9 / 10

Naam: Leon Schenkeveld

30-06-17

Steenks denkt vanuit de klant mee met de klant: ze denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Service naar de klant staat bovenaan. Daar houden we van.

beoordeelt Steenks Service met een 9 / 10

Naam: Tom Zwinkels

07-07-16

Wij zijn erg tevreden over de manier van werken van Steenks, hands-on en geen gelul. Een echte sparringpartner als het gaat om logistiek en ontwikkelingen daaromtrent!

beoordeelt Steenks Service met een 9 / 10

Naam: André en René Poldervaart

28-06-16

Wij zijn in 2008 bij Freek Steenks terecht gekomen vanwege nieuwbouw van ons bedrijf en dit leidde er toen toe dat we buisrailwagens en oogstkarren gekocht hebben. Sindsdien een prima samenwerking met Steenks Service. Dat werd nog extra verstevigd door goede jaarlijkse onderhoudsbeurten. Dit leverde ook op dat jullie in 2016 8 compleet nieuwe hogedraadkarren hebben geleverd.