Elektrische platformwagens zijn elektrotrekkers welke voorzien zijn van een stevig platform. Dit maakt de voertuigen geschikt voor het trekken van lasten en het transporteren van goederen en materialen. Elektrische platformwagens zijn ideaal om te gebruiken in binnensteden, recreatieparken en industriële locaties (zowel binnen- als buiten), doordat ze milieuvriendelijk zijn en geen geluidsoverlast veroorzaken dankzij de elektromotor.

Alle 2 resultaten

Spijkstaal 210 met Platform
Spijkstaal 210 met Platform

3 artikelen op voorraad

ArtikelcodeTR418
VerkooptypeOccasion
Merk
Type210
Trekkracht3.000 kg
Bekijk product
Spijkstaal 304 met PlatformNieuw
Spijkstaal 304 met Platform

leverbaar

ArtikelcodeTR0000138
VerkooptypeNieuw
Merk
Type304
Trekkracht2.500 kg
Bekijk product

Voordelen van een elektrische platformwagen

Het gebruik van een elektrische platformwagen kent een aantal voordelen. Zo zijn de wagens klein en wendbaar, wat ze ideaal maakt voor kleinere ruimtes waar het gebruik van een auto of bestelbus niet handig of wenselijk is. Ook maken deze wagens door de elektromotor nauwelijks geluid en produceren ze geen uitlaatgassen. Dit maakt ze erg geschikt voor ruimtes waar uitstoot niet gewenst is, zoals voor binnenwerkzaamheden en nachtelijke bevoorradingen. Tevens zijn elektrische platformwagens veilig, hebben ze een lange levensduur en zijn er lage onderhoudskosten aan betrokken. Zo worden onze wagens 24 uur per dag ingezet voor de bevoorrading van horeca en winkels in binnensteden en als geluidsarme en uitstootvrije oplossing voor binnenlocaties.

Elektrische platformwagens van Steenks Service

Of u nu een elektrische platformwagen wilt kopen, huren of leasen, bij Steenks Service bent u aan het juiste adres. U heeft de keuze uit zowel nieuwe als gebruikte platformwagens. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit de merken Spijkstaal, Bull en Still. Bovendien kunnen wij afhankelijk van uw wensen en eisen de wagens voor u aanpassen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor de opbouw van het laadplatform en heeft u de keuze uit een (half-)open of gesloten cabine. Wij adviseren u graag over welke elektrische platformwagen geschikt is voor uw specifieke situatie.

Filmpje: De elektrotrekkers van Steenks Service mogen overal in de binnenstad komen, doordat ze klein en wendbaar zijn. Door het lage geluidsniveau is 24/7 stadsdistributie mogelijk. In onderstaand filmpje kunt u bekijken hoe een van onze klanten een elektrische platformwagen inzet voor stadsdistributie in de Amsterdamse binnenstad.

Veelgestelde vragen

Wat is een platformwagen?

Een platformwagen is een elektrisch aangedreven wagen met een laadplatform erop.

Wanneer wordt een platformwagen gebruikt?

Een platformwagen wordt gebruikt om goederen op het laadplatform te zetten zodat deze getransporteerd kunnen worden.

Hoe groot is het platform?

De grootte van het platform hangt af van het type elektrotrekker. De grootte van het platform varieert van een tray planten tot een europallet.