Multifunctionele movers zorgen dat het verplaatsen van zware rollende ladingen kinderspel wordt. Dit zijn elektrotrekkers/duwers die lopend bediend dienen te worden en die vooral geschikt zijn voor het afleggen van relatief korte afstanden. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het verplaatsen van trolleys, rolcontainers en ziekenhuisbedden. Maar ook bij het rangeren van aanhangwagens, caravans en trailers kunnen elektrische movers ingezet worden. Dit type elektrotrekker is dan ook bij uitstek geschikt als hulpmiddel op plaatsen zoals luchthavens, ziekenhuizen, magazijnen en stallingen voor de caravan of boot.

Enige resultaat

Bull TR-2 RCNieuw
Bull TR-2 RC

leverbaar

ArtikelcodeTR0000255
VerkooptypeNieuw
Merk
TypeTR-2 RC
Trekkracht1.500 kg
Bekijk product

Voordelen van een multifunctionele mover

Het gebruik van een multifunctionele mover voor het verplaatsen van rollende lasten heeft vele voordelen ten opzichte van het zelfstandig verplaatsen van de last. Zo kunnen met een elektrische mover zware lasten verplaatst worden, die normaal alleen verplaatst zouden kunnen worden met behulp van de kracht van meerdere personen. Op deze manier kan er sneller en efficiënter worden gewerkt en worden uw medewerkers fysiek ontlast.

Ten opzichte van andere vervoersmiddelen, bijvoorbeeld een opzittrekker, heeft de multifunctionele mover bovendien als voordeel dat deze extreem nauwkeurig manoeuvreren mogelijk maakt. Het overzicht en de wendbaarheid zijn optimaal en het aankoppelen van een last gebeurt gemakkelijk en snel.

Multifunctionele elektrotrekkers van Steenks Service

Steenks Service kan u van dienst zijn bij de aankoop, huur of lease van een multifunctionele mover. Wij hebben een ruim assortiment en kunnen u adviseren met betrekking tot een multifunctionele mover die geschikt is voor uw doeleinde. Onze multifunctionele movers hebben extreem weinig onderhoud nodig en het benodigde onderhoud kunnen wij eventueel bij u op locatie verzorgen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een multifunctionele mover in uitstekende conditie.

Video: Bekijk hier hoe onze klant luchthaven Schiphol gebruikmaakt van elektrische movers voor het gelijktijdig verplaatsen van een grote hoeveelheid bagagetrolleys.

Veelgestelde vragen

Wat is een multifunctionele mover?

Een multifunctionele mover is een elektrisch aangedreven trekker die als hulpmiddel gebruikt kan worden voor het trekken of duwen van (zware) rollende ladingen over korte afstanden.

Welke goederen kan een multifunctionele mover verplaatsen?

Een multifunctionele mover kan rollende ladingen verplaatsen zoals winkelwagens, rolcontainers, ziekenhuisbedden et cetera.