De Bio Hopper XL is een fantastisch hulpmiddel dat wordt ingezet om een kas snel en efficiënt uit te ruimen bij een teeltwissel. De machine transporteert substraten, loof of gewassen met behulp van transportmatten door uw paden. Vervolgens dumpt de Bio Hopper alle aangevoerde zaken in een bak of op het betonpad. Van daaruit kan het materiaal gemakkelijk worden afgevoerd, waardoor uw kas in een mum van tijd is uitgeruimd.

Enige resultaat

Bio HopperNieuw
Bio Hopper

leverbaar

ArtikelcodeDIV0000106
VerkooptypeNieuw
MerkWeterings
TypeBio Hopper
Bekijk product

Hoe de Bio Hopper XL werkt

De Bio Hopper is speciaal ontwikkeld voor tuinbouwbedrijven en werkt met dezelfde transportmatten als die bijvoorbeeld worden gebruikt door de Bio Chopper Compact. U rolt deze matten uit in uw paden en zorgt er voor dat alle materialen die u uit wilt draaien op de matten terechtkomen. Vervolgens positioneert u de Bio Hopper XL aan het begin van uw pad. De transportmatten zullen naar de machine worden toegetrokken en zodoende worden alle materialen die op de matten bevinden naar het begin van het pad getransporteerd. De Bio Hopper wordt aangedreven met behulp van de hydrauliekpomp of aftakas van een tractor.

Laat Steenks Service uw Bio Hopper XL leveren

Steenks Service is al jaren uw betrouwbare leverancier in de tuinbouw. Of u nu een loonbedrijf heeft of zelf tuinder bent, met de Bio Hopper XL wordt het uitruimen van een kas kinderspel. Wij kunnen de Bio Hopper voor u leveren én onderhouden. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Wat is een Bio Hopper XL?

Een Bio Hopper is een gewas uitruim machine die gebruikt wordt bij de teeltwisseling.

Hoe werkt een Bio Hopper XL?

Een Bio Hopper haalt het oude gewas en matten gemakkelijk uit de paden zodat het in grotere containers of kiepers kan worden afgevoerd. Het oude gewas wordt op transport matten gelegd. Deze matten worden door de Bio Hopper naar zich toe gehaald, zodat het oude gewas mooi ingevoerd wordt en het doek opgerold kan worden. Vervolgens wordt dit gewas via een opvoerband een container in gebracht.

Hoe wordt een Bio Hopper aangedreven?

Een Bio Hopper wordt aangedreven door de pto/aftak as van een trekker of elektrisch met een een hydrauliek pomp. Dit is afhankelijk van de situatie en de wens van de klant.

Wat is de capaciteit van een Bio Hopper XL?

De capaciteit van een Bio Hopper XL is 7.500 vierkante meter per uur. De Bio Hopper kan eenvoudig verplaatst worden doordat deze op eigen wielen staat.