Steenks Service heeft zich in de afgelopen jaren onder andere gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare elektrotrekkers met cabine die voor ieder doeleinde inzetbaar zijn. Doordat elektrotrekkers geen uitlaatgassen produceren, worden deze in vele soorten branches en bedrijven ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan vliegvelden, ziekenhuizen, spoorwegen, orderpicken, tuinbouwbedrijven en bloemenveilingen. Bovendien kunnen onze elektrotrekkers met cabine -dankzij hun trekkracht van tot wel 30.000 kg- worden gebruikt voor de meest zware klussen.

Alle 3 resultaten

Bull 4 + cabineNieuw
Bull 4 + cabine

leverbaar

ArtikelcodeTR0000143
VerkooptypeNieuw
Merk
Type4
Trekkracht4.000 kg
Bekijk product
Bull 2 + cabineNieuw
Bull 2 + cabine

leverbaar

ArtikelcodeTR0000144
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2
Trekkracht2.000 kg
Bekijk product
Bull 5N Cab elektro trekker
Bull 5N Cab elektro trekker

1 artikel op voorraad

ArtikelcodeTR424
VerkooptypeOccasion
Merk
Type5N Cab
Trekkracht5.000 kg
Bekijk product

Voordelen elektrotrekker met cabine

Een elektrotrekker met cabine is ideaal voor werken in de buitenlucht en biedt extra bescherming en comfort voor de bestuurder. Bovendien zorgt de cabine ervoor dat het geluidsniveau een stuk lager is, waardoor de bestuurder zijn concentratie beter kan behouden tijdens lange diensten.

Nieuwe en tweedehands elektrotrekkers met cabine

Omdat het bij Steenks Service mogelijk is om elektrotrekkers in te ruilen of aan ons te verkopen, kunt u bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehandse elektrotrekkers met cabine van merken als Spijkstaal en Bull. Natuurlijk worden alle gebruikte elektrotrekkers volledig door ons gereviseerd en opgeknapt voordat ze aan u worden verkocht, waardoor u verzekerd bent van een technisch perfect werkende machine voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Uw elektrotrekker met cabine

Steenks Service is uw leverancier als het gaat om nieuwe en gebruikte elektrotrekkers met cabine. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor iedere toepassing een perfecte machine te adviseren. Formaat en trekkracht zijn hierin leidend, waardoor wij ervoor zorgen dat u altijd de juiste elektrotrekker met cabine tot uw beschikking heeft. Meer informatie of advies? Wij denken graag met u mee! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch via +31(0) 174 510 266.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt een elektrotrekker met cabine gebruikt?

Een elektrotrekker met cabine wordt gebruikt als er veel buiten wordt gereden. De cabine zorgt ervoor dat de bestuurder wordt beschermd tegen alle weersinvloeden.

Kan ik een cabine op mijn huidige elektrotrekker plaatsen?

Een cabine kan los op een elektrotrekker worden geplaatst. Echter is dit wel afhankelijk van het type elektrokker, omdat dit wel moet passen.