Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunnen zowel bij ons in de werkplaats als bij u op locatie worden uitgevoerd. Het grote voordeel van onderhoud op locatie, is dat u weer snel met uw machine aan het werk kunt. Dit zorgt voor een minimum aan tijdverlies en voor veel comfort. Uw machine hoeft immers niet te worden vervoerd, waardoor u bovendien ook nog eens op transportkosten bespaart.

Eigen monteurs trainen

Onderhoudswerkzaamheden kunnen over heel de wereld worden uitgevoerd. Onze machines worden aan een groot aantal landen geleverd en daar hoort ook onze service bij. Om praktische redenen hebben sommige klanten eigen servicemonteurs in dienst. Deze servicemonteurs kunnen alle standaard onderhoudswerkzaamheden en kleinere reparaties zelf uitvoeren. Al onze machines worden bij aankoop standaard afgeleverd met een handleiding en een onderdelenboek. Daarnaast biedt Steenks Service de mogelijkheid om training en uitleg op locatie te geven of bij Steenks Service zelf. Wij trainen uw monteurs, zodat zij precies weten wanneer en hoe ze snel en eenvoudig kunnen handelen.

Onderdelen bestellen

Heeft u onderdelen voor uw machines nodig? Dan kunt u ze eenvoudig bij Steenks Service bestellen. In ons ruime magazijn hebben wij bijna alle onderdelen op voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij onderdelen snel uit voorraad leveren en kunt u ook bij spoedreparaties meteen weer verder. De onderdelen kunt u bij ons magazijn ophalen of ze worden naar u verzonden / getransporteerd.

Afspraak maken of onderdelen bestellen

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of voor reparatiewerkzaamheden? Of wilt u onderdelen bestellen? Bel dan +31 (0) 174 517 516 of bestel ze in onze webshop.