Last van tijdelijke piekdrukte of heeft u een éénmalige klus? Bij Steenks Service kunt u een elektrotrekker huren om iedere (zware) klus te verlichten. Het huren van een elektrotrekker (ook wel elektrowagen genoemd) kan zowel voor de lange, als de korte duur.

Ons ruime aanbod voor elektrotrekker verhuur

Steenks Service is de leverancier met het grootste aanbod nieuwe en gebruikte elektrotrekkers van Nederland. In ons aanbod hebben wij een uitgebreide ‘huurvloot’ aan elektrotrekkers. Onderstaand vindt u de machines die wij hebben gereserveerd voor de elektrotrekker verhuur.

Spijkstaal 308

Spijkstaal 308

Dankzij de trekkracht van 8.000 kg is deze Spijkstaal elektrotrekker geschikt voor de zwaardere klussen. Uiteraard geleverd met passende trekhaak.

Spijkstaal 310 huren

Spijkstaal 310

Met een trekkracht van 10.000 kg is deze elektrotrekker geschikt voor de zwaarste klussen. Dankzij de cabine is de machine ook ideaal voor het werken in de buitenlucht.

Elektrotrekkers te huur voor iedere klus

Dankzij onze expertise kunnen wij perfect inschatten wat voor elektrotrekker u nodig heeft voor de klus. Hierin zijn formaat en trekkracht leidend. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de juiste elektrotrekker tot uw beschikking heeft.

Naast onze expertise staan wij ook bekend om onze service. Bij het verhuren van een elektrotrekker is dit niet anders. Wij zorgen ervoor dat de elektrotrekker is voorzien van de gewenste trekhaak en een bijbehorende acculader. Daarnaast kunnen wij de elektrowagen brengen en halen indien dit gewenst is.

Toepassingen voor onze elektrotrekkers

Door ons ruime aanbod kunnen wij u altijd van dienst zijn, tot de zwaarste klussen aan toe. Enkele voorbeelden van toepassingen voor onze elektrotrekkers zijn:

  • Om u in de piektijden te ontlasten door extra inzet van de huur elektrotrekkers.
  • Versnel uw teeltwissel en/of het inrijden van jonge planten in de kas.
  • Aanhangers en caravans verplaatst u eenvoudig en snel.
  • Soepel en snel transport op een bouwplaats/bouwterrein (zowel binnen als buiten).
  • Betrouwbaar transport in fabrieken, magazijnen, vliegvelden en distributiecentra.
  • Vervoermiddel voor technische dienst in ziekenhuizen, grote fabrieken en stadsdistributie (volledig elektrisch, 100% groen)

Elektrotrekker te huur

Geïnteresseerd in onze elektrotrekker verhuur? Bij het huren van één of meerdere van onze elektrotrekkers kunt u ervan uitgaan dat ze altijd up-to-date zijn, WA-verzekerd zijn én voorzien zijn van een VA-keur (periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen).

Wilt u meer informatie over het huren van een elektrotrekker of welke elektrotrekkers te huur zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of stuur ons een bericht via het online contactformulier.