Steenks Service beschikt over een groot magazijn met (reserve) onderdelen voor tuinbouwmachines en industriële machines. Als specialist in deze machines kunnen wij u niet alleen goed helpen en adviseren bij het vinden van het juiste onderdeel, maar kunnen wij bovendien bijna alles uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u ook bij spoedbestellingen snel over de gewenste onderdelen beschikken. Alle onderdelen zijn te vinden in onze onderdelen webshop!

Naar de webshop

Nationale en internationale leveringen

Steenks Service levert onderdelen voor tuinbouw- en industriële machines over heel de wereld en daar is soms haast bij geboden. Door een samenwerking met UPS, kunnen alle onderdelen snel en vertrouwd bij u op locatie worden afgeleverd. Dit geldt niet alleen voor nationale, maar ook voor internationale zendingen. Zodra uw bestelling door UPS is opgehaald, ontvangt u van ons een e-mail. Hierin staat de tijd van ophalen vermeld, evenals een track & trace code. Hierdoor kunt u 24/7 uw pakket volgen en weet u precies wanneer u uw onderdelen kunt verwachten. Door deze overzichtelijke samenwerking proberen wij u optimaal van dienst te zijn.

Veel gevraagde onderdelen

Tuinbouwmachines en industriële machines zijn geavanceerde apparaten en bestaan dan ook uit veel onderdelen. Het is erg vervelend als een onderdeel aan vervanging toe is, maar des te fijner is het als u dan kunt vertrouwen op een specialist die al deze onderdelen aan u kan leveren. De vraag naar onderdelen is divers, maar door de elektrische aandrijving van een groot deel van de machines, is er een toenemende vraag naar:

- Tractie accu’s

Eén van de artikelen waar bij ons veel vraag naar is, is de tractie accu. Evenals de onderhoudsvrije accu, is de tractie accu een belangrijk onderdeel van tuinbouwmachines zoals buisrailwagens, elektrotrekkers en reinigingsmachines. De krachtige accu’s zijn de motor van deze machines en dus een erg belangrijk onderdeel van het geheel. Mocht uw tractie accu aan vervanging toe zijn of u wilt een reserve accu bestellen, dan kunnen wij deze direct uit voorraad aan u leveren.

- Acculaders

Bij accu aangedreven machines horen uiteraard ook acculaders. Net als tractie accu’s worden daarom ook hoogfrequent acculaders veel in de tuinbouwsector gebruikt. De acculaders worden in verschillende uitvoeringen geleverd waardoor voor elke tuinbouw- of industriële machine de geschikte traditionele of hoogfrequent acculader kan worden geleverd.

Gegarandeerd de beste service

Bij Steenks Service kunt u altijd rekenen op professionele ondersteuning en een snelle levering van uw bestelling. Als specialist in tuinbouw- en industriële machines, zijn wij de aangewezen partner voor het leveren van de benodigde onderdelen. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van het juiste onderdeel? Ons team staat altijd voor u klaar. Wij geven persoonlijk, telefonisch of per e-mail advies en denken graag met u mee of een onderdeel kan worden vervangen door een ruilsysteem of door een nieuw of gereviseerd onderdeel. Steenks Service levert gegarandeerd de beste service en onderdelen voor u en uw machines!

Onderdelen bestellen bij Steenks Service

Wilt u onderdelen voor uw tuinbouw- of industriële machine bestellen? Ga dan naar onze onderdelen webshop om u te registreren. Wanneer u een account heeft kunt u de prijzen van de onderdelen zien en direct een bestelling plaatsen. Zonder account kunt u vrijblijvend een offerte voor de onderdelen opvragen. Heeft u een vraag over het bestellen van onderdelen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)174 517 516 of stuur ons een e-mail.