Er zijn situaties in te denken, waarbij uw voorkeur uitgaat naar huren i.p.v. kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan tijdelijke projecten en aangenomen werk door installateurs, maar ook wanneer een grotere investering voor u op het moment niet wenselijk is. Om die reden verhuren en leasen wij tegen vaste prijzen zowel nieuwe als gebruikte buisrailwagens, elektro trekkers, omsnoeringsmachines en schrob-/zuigmachines. Hierdoor houdt u altijd controle over uw investering en heeft u geen kosten en zorgen aan het onderhoud en het keuren van de machines.

Gebruiksklaar afgeleverd

Al onze huurmachines zijn klaar voor gebruik. De elektrotrekkers worden geleverd met de gewenste (passende) trekhaak. Bij het huren van schoonmaakmachines kunnen de machines worden geleverd met de gewenste borstel en eventueel met reinigingsmiddelen. Onze buisrailwagens worden na terugkomst van de huur altijd volledig schoongemaakt en ontsmet, zodat u kunt vertrouwen op het schoon aanleveren van ons huurmaterieel.

Transport van de huurmachines

Het transport van de huurmachines kan zowel door uzelf als door ons worden geregeld. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf de machines op te halen en retour te bezorgen, maar u kunt het transport ook volledig door Steenks Service laten verzorgen. Daarbij maken wij gebruik van onze eigen transportmiddelen of van onze vaste transporteurs. Leveringen kunnen plaatsvinden in zowel het binnen- als het buitenland.

100% garantie

Bij het huren van nieuwe of gebruikte machines, loopt u geen enkel risico. Alle machines worden afgeleverd met 100% garantie op het gebruik tijdens de huurperiode. Ze worden voor levering van A tot Z gecontroleerd, zodat niks aan het toeval wordt overlaten. De machines zijn volledig betrouwbaar en kunnen geheel naar uw wens en behoefte worden ingezet.

Huren voor korte of lange projecten

Huurovereenkomsten kunnen bij Steenks Service voor zowel korte als lange periodes worden afgesloten. Zo behoren lease overeenkomsten voor grote projecten eveneens tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee hoe we op de beste manier invulling kunnen geven aan uw projecten.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren of leasen van onze buisrailwagens, elektro trekkers, omsnoeringsmachines of reinigingsmachines? Mail of bel ons. Het team van Steenks Service staat klaar om u van de benodigde informatie te voorzien.