Bij Steenks Service hebben we een uitgebreid assortiment aan transport- en oogstwagens die zijn ontwikkeld door topmerken binnen de branche. Zo bieden wij ook de aardbeien oogstwagen van Berkvens aan. Deze zijn speciaal ontwikkeld naar de behoeften en de wensen van de klant. Deze aardbeien oogstwagens zijn niet alleen lichter en compacter, maar beschikken ook over een draaiplatform. De oogstwagen is geschikt voor het rijden op een buisrailsysteem en maakt aardbeien plukken een eenvoudige klus.

Enige resultaat

Aardbeien oogstwagenNieuw
Aardbeien oogstwagen

leverbaar

ArtikelcodeBV0000057
VerkooptypeNieuw
Merk
SpoormaatDiverse opties
Bekijk product

Aardbeien oogstwagen onmisbaar in de tuinbouw

Als u werkzaam bent in de tuinbouw dan weet u dat dit erg intensief kan zijn. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u om efficiënter te kunnen werken en u zoveel mogelijk te ontlasten. De aardbeien oogstwagen van Berkvens is enorm wendbaar en makkelijk te onderhouden. Deze is op een specifieke manier ontworpen waardoor het nettogewicht enorm is gereduceerd. Hierdoor is de aardbeien oogstwagen gemakkelijk in gebruik en veel wendbaarder.

Waarom u moet kiezen voor de aardbeien oogstwagen van Berkvens

Naast de eerder benoemde voordelen is deze aardbeien oogstwagen écht uniek. Deze beschikt namelijk over een draaiplatform die je in verschillende hoeken kunt verstellen. Dit zorgt ervoor dat je zowel voor, achter als naast de oogstwagen kunt lopen waardoor de werkzaamheden een stuk gemakkelijker worden. Dit vergroot het bereik van de oogstwagen en bovendien biedt deze voldoende ruimte voor kratten met punnets. Ook is de oogstwagen geschikt voor een kleinere spoormaat. Dit heeft als resultaat dat deze aardbeien oogstwagen alle verwachtingen overtreft.

Uw oogstwagen specialist Steenks Service

Als specialist in tuinbouwmachines voorzien wij van Steenks Service u graag van een vakkundig advies. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of via +31(0) 174 510 266 als er vragen zijn of wanneer u er zelf niet uitkomt.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud of reparatie. Bij sommige bedrijven houdt de service op na de aankoop, maar wij van Steenks Service staan altijd voor u klaar. Wij denken graag met u mee om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Onderhoud of reparaties vinden plaatst in onze eigen werkplaats. Onze monteurs beschikken over de meest recente kennis binnen het vakgebied door constante bijscholing.

Veelgestelde vragen

Wat maakt de aardbeien oogstwagen specifiek geschikt voor aardbeien?

De oogstwagen is licht en compact gebouwd zodat deze makkelijk is in gebruik. Daarnaast heeft de wagen een draaiplatform zodat er vanuit verschillende hoeken gewerkt kan worden.

Waarom heeft een aardbeienoogstwagen een draaiplatform?

Een oogstwagen bevat een draaiplatform, zodat er voor-achter-naast de oogstwagen gelopen kan worden, waardoor de aardbeien makkelijker geoogst kunnen worden. Zo hoeft niet in elk pad een buisrail te liggen, omdat er met het gedraaide platform meerdere paden meegenomen kunnen worden.