Voor het stevig en stabiel vervoeren van goederen op pallets is een omsnoeringsmachine een must. Bij Steenks Service bieden we een ruim assortiment aan omsnoeringsmachines aan, waarmee u gegarandeerd uw productie verrijkt. Naast nieuwe omsnoeringsmachines, bieden wij tevens omsnoeringsmachine tweedehands aan. Vindt u de kosten voor het aanschaffen van een nieuwe machine te hoog? Dan kan een gebruikte machine een uitkomst bieden. Alle omsnoeringsmachines die wij tweedehands verkopen, worden voor verkoop volledig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd, waardoor u zeker weet dat u een gebruikte omsnoeringsmachine van hoge kwaliteit aanschaft.

Alle 2 resultaten

Reisopack 2800
Reisopack 2800

2 artikelen op voorraad

ArtikelcodeVP80
VerkooptypeOccasion
Merk
Type2800
Bekijk product
Reisopack 2830
Reisopack 2830

leverbaar

ArtikelcodeVP90
VerkooptypeOccasion
Merk
RichtingHorizontaal
Bekijk product

Verschillende soorten tweedehands omsnoeringsmachines

Bij Steenks Service hebben we regelmatig diverse soorten gebruikte omsnoeringsmachines in het assortiment. Van volautomatische- en semi-automatische omsnoeringsmachines tot verticale- en horizontale gebruikte omsnoeringsmachines. Wilt u graag weten met welke omsnoeringsmachine u de efficiëntie van uw productieomgeving het meest verhoogt? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder!

Omsnoeringsmachine tweedehands leasen of huren

Het is bij ons tevens mogelijk om een gebruikte omsnoeringsmachine te leasen of huren. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld voor een tijdelijk project op zoek bent naar een omsnoeringsmachine. U houdt hierdoor altijd controle over uw investering en hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele kosten voor onderhoud. Al onze huurmachines worden klaar voor gebruik geleverd.

Omsnoeringsmachine tweedehands kopen bij Steenks Service

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een tweedehands omsnoeringsmachine bij Steenks Service? Of wenst u meer informatie over onze machines? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een omsnoeringsmachine of voorzien u graag van meer informatie over onze machines. Contact opnemen kan via het online contactformulier op onze website of telefonisch via +31(0) 174 510 266.

Veelgestelde vragen

Welke tweedehands omsnoeringsmachines heeft Steenks Service?

Bij Steenks Service hebben we alleen maar gebruikte machines van het merk Reisopack. Deze machine maken wij weer zo goed als nieuw, zodat deze weer terug in gebruik genomen kunnen worden. Afhankelijk van onze voorraad hebben wij zowel automatische als semi-automatische omsnoeringsmachines tweedehands beschikbaar.

Wat is het verschil tussen een nieuwe en gebruikte omsnoeringsmachine?

Een nieuwe omsnoeringsmachine komt rechtstreeks uit de fabriek. Bij een gebruikte omsnoeringsmachine is de kop er al van af. Deze is dus al gebruikt, waardoor deze in aanschaf goedkoper is.

Is een tweedehands omsnoeringsmachine wel goed genoeg?

Een gebruikte machine wordt door ons volledig opgeknapt. Dit betekent dat deze technisch wordt gereviseerd. Vervolgens wordt deze optisch mooi gemaakt door de machine opnieuw te spuiten. De machine is daardoor weer zo goed als nieuw en wordt geleverd met garantie, zodat deze weer vele jaren mee kan.