Voor het schoonmaken van de ruiten van uw kas is de kasdekreiniger de ideale oplossing. Het schoonmaken van kasruiten wordt hierdoor een eenvoudige klus. De schone ruiten laten meer licht door en zorgen ervoor dat uw gewassen sneller groeien. Daarnaast is de kasdekreiniger een machine die veel werk uit handen neemt, met een flinke besparing in arbeidstijd tot gevolg. Deze combinatie zorgt ervoor dat onze kasdekreinigers zichzelf meer dan terugverdienen.

Alle 3 resultaten

AquaJet kasdekreinigerNieuw

AquaJet kasdekreiniger

leverbaar

ArtikelcodeDIV0000103
VerkooptypeNieuw
Merk
SpoormaatDiverse opties
Bekijk product
Spuitmast CassottiNieuw

Spuitmast Cassotti

leverbaar

ArtikelcodeDIV0000102
VerkooptypeNieuw
Merk
SpoormaatDiverse opties
Bekijk product
Top Cleaner KasdekreinigerNieuw

Top Cleaner Kasdekreiniger

leverbaar

ArtikelcodeDIV0000114
VerkooptypeNieuw
Merk
Bekijk product

Verschillende soorten kasdekreinigers

Steenks Service heeft diverse soorten kasdekreinigers in het assortiment. Een van de kasdekreinigers kan geplaatst worden op het dak van de kas. De machine maakt het glazen dak schoon met het gebruik van water en kan zowel handbediend worden of automatisch. Daarnaast is er ook een kasdekreiniger voor het schoonmaken van de binnenkant van de ruiten in de kas.

Voordelen kasdekreiniger

Het gebruik van een kasdekreiniger brengt meerdere voordelen met zich mee. Buiten dat uw kas op de juiste manier schoongemaakt wordt, bespaart u ook veel tijd. U komt makkelijker bij moeilijk bereikbare plekken en uw medewerkers bevinden zich niet meer in onveilige situaties. De machines zijn multifunctioneel en kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren. Met enkele aanpassingen kan dezelfde machine zelfs gebruikt worden om coatings aan te brengen.

Kasdekreinigers van Steenks Service

Wilt u ook graag op een efficiënte wijze uw kasruiten schoonmaken en wilt u weten hoe de kasdekreiniger u daarbij kan helpen? Neem dan contact op met een van onze specialisten die u kan voorzien van de nodige informatie.