Omsnoeringsband wordt gebruikt voor het verstevigen en stabiliseren van palletladingen, dozen en andere zendingen. Het band wordt hieromheen gesnoerd, waardoor u zeker weet dat uw lading stevig en stabiel is. Snel en efficiënt omsnoeren? Dan bieden onze omsnoeringsbanden in combinatie met onze omsnoeringsmachines de uitkomst! Bij Steenks Service verkopen we omsnoeringsband per rol of per pallet. Hierbij kunt u kiezen uit polypropyleen en polyester omsnoeringsband.

Alle 3 resultaten

PP omsnoeringsband zwart 12x0.63Nieuw

PP omsnoeringsband zwart 12x0.63

leverbaar

ArtikelcodeVP0000010
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeVP0000010
Bekijk product
PP omsnoeringsband zwart 12x0.75Nieuw

PP omsnoeringsband zwart 12x0.75

leverbaar

ArtikelcodeVP0000011
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeVP0000011
Bekijk product
Polyester omsnoeringsband groen 11x0.50Nieuw

Polyester omsnoeringsband groen 11x0.50

leverbaar

ArtikelcodeVP0000013
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeVP0000013
Bekijk product

PP omsnoeringsband

Polypropyleen (PP) omsnoeringsband is het meest geschikt voor het stabiliseren en vastzetten van lichte tot middelzware palletladingen, dozen en andere verzendproducten. Omsnoeringsband van polypropyleen is elastisch, licht en flexibel, wat het ideaal maakt voor transport. Bovendien worden schokken tijdens het transport opgevangen.

PP omsnoeringsband is eenvoudig vast te zetten met onze omsnoeringsmachines, maar kan tevens gemakkelijk en veilig met de hand worden verwerkt. Dit is mogelijk door speciale zegels of gespen te gebruiken en het op spanning te brengen met een spanner. Steenks Service levert polypropyleen omsnoeringsband met een bandlengte van 2.300 of 3.000 meter per rol.

Polyester omsnoeringsband

Polyester (PET) omsnoeringsband is geschikt voor omsnoeringsmachines die gebruikt worden voor het omsnoeren van zware zendingen en het vastzetten van zware ladingen. Polyesterband is weerbestendig, slijtvast, heeft een laag elastisch vermogen en is licht en flexibel in het gebruik. Ten opzichte van PP omsnoeringsband is polyesterband sterker en bevat het minder rek.

PET omsnoeringsband is zeer geschikt als vervanging van staalband, waardoor het ideaal is wanneer verpakte producten bijvoorbeeld voor een langere periode buiten opgeslagen moeten worden. Wij leveren polyester omsnoeringsband met een bandlengte van 4.100 meter per rol en in een groene kleur.

Omsnoeringsband versnipperaar

Voor het efficiënt en snel verwerken van de resten van de banden, kunt u bij ons tevens terecht voor omsnoeringsband versnipperaars. Hiermee worden lintresten tot kleine snippers versneden, waardoor deze geen overtollige ruimte in de afvalbak in beslag nemen.

Omsnoeringsband kopen bij Steenks Service

Steenks Service is al jaren een betrouwbare specialist in hulpmiddelen voor kwekers. De kwaliteit van onze service is erg belangrijk voor ons. Waar nodig denken wij dan ook graag met u mee over de meest geschikte omsnoeringsoplossing voor uw bedrijf. Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over onze verschillende omsnoeringsbanden? Neem dan gerust contact met ons op.