Uw goederen veilig en stabiel vervoeren? Dan biedt omsnoeringsband, in combinatie met een omsnoeringsmachine, de uitkomst. Omsnoeringsband wordt gebruikt om palletladingen, dozen en andere zendingen te stabiliseren en verstevigen. Het omsnoeren van een palletlading zorgt ervoor dat de lading goed beschermd is tijdens transport en opslag. Ook wordt het omsnoeren van producten of dozen gebruikt om deze te bundelen of af te sluiten. Op een snelle en efficiënte manier omsnoeren? Met onze omsnoeringsbanden en omsnoeringsmachines is dit mogelijk! Bij Steenks Service vindt u omsnoeringsband van diverse materiaalsoorten, bandbreedtes en rollengtes. We verkopen omsnoeringsband per rol of per pallet (of per volle container voor export klanten) en van de materialen polypropyleen en polyester.

Alle 7 resultaten

PET omsnoeringsband 48x groen 11x0.50Nieuw
PET omsnoeringsband 48x groen 11x0.50

leverbaar

ArtikelcodeVP0000013P
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeVP0000013 Pallet
Bekijk product
PET omsnoeringsband 48x wit 11x0.50Nieuw
PET omsnoeringsband 48x wit 11x0.50

leverbaar

ArtikelcodeVP0000049P
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeVP0000049 Pallet
Bekijk product
PP omsnoeringsband 52x zwart 12x0.75Nieuw
PP omsnoeringsband 52x zwart 12x0.75

leverbaar

ArtikelcodeVP0000044P
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeVP0000044 Pallet
Bekijk product
PP omsnoeringsband 60x wit 12x0.63Nieuw
PP omsnoeringsband 60x wit 12x0.63

leverbaar

ArtikelcodeVP0000051P
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
TypeVP0000010 Pallet
Bekijk product
PET omsnoeringsband groen 11x0.50Nieuw
PET omsnoeringsband groen 11x0.50

leverbaar

ArtikelcodeVP0000013
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
Bekijk product
PP omsnoeringsband zwart 12x0.75Nieuw
PP omsnoeringsband zwart 12x0.75

leverbaar

ArtikelcodeVP0000044
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
Bekijk product
PP omsnoeringsband wit 12x0.63Nieuw
PP omsnoeringsband wit 12x0.63

leverbaar

ArtikelcodeVP0000051
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
Bekijk product

Polyester omsnoeringsband

Voor het omsnoeren van zware zendingen en het vastzetten van zware ladingen, is polyester (PET) omsnoeringsband uiterst geschikt. Polyesterband is slijtvast, weerbestendig en heeft een laag elastisch vermogen. Ook is polyester omsnoeringsband erg flexibel, licht in gebruik en heeft het tegelijkertijd een enorme treksterkte. In vergelijking met omsnoeringsband van polypropyleen, is polyesterband voornamelijk sterker en bevat deze minder rek. Hierdoor blijft de lading tijdens beweging bij transport onder spanning staan.

Ook is PET omsnoeringsband zeer geschikt als vervanging van staalband. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer verpakte producten voor een langere periode buiten opgeslagen moeten worden.

Dit PET omsnoeringsband is speciaal ontwikkeld voor de beste prestaties met een Reisopack omsnoeringsmachine. In ons assortiment vindt u PET omsnoeringsband met een bandlengte van 4.100 meter per rol, in een groene kleur.

PP omsnoeringsband

PP band staat voor polypropyleen en is een van de meest gebruikte soorten omsnoeringsband. PP band is geschikt voor het omsnoeren of bundelen van lichte tot middelzware palletladingen, dozen en andere verpakkingen. PP omsnoeringsband is licht, elastisch, soepel en vangt tevens schokken op tijdens het transport.

PP omsnoeringsband kan handmatig worden vastgemaakt door speciale zegels of gespen te gebruiken en het op spanning te brengen met een spanner. Ook is omsnoeringsband van polypropyleen eenvoudig vast te zetten met onze omsnoeringsmachines. Bij Steenks Service leveren we PP omsnoeringsband met een bandlengte van 2.150 of 3.000 meter per rol.

Omsnoeringsband versnipperaar

Naast omsnoeringsband en omsnoeringsmachines, verkopen we tevens omsnoeringsband versnipperaars. Door de lengte van de lintresten, raken afvalbakken snel vol en steken de linten aan alle kanten uit. Met een omsnoeringsband versnipperaar is dit probleem opgelost! Met de versnipperaar worden de lintresten namelijk tot kleine snippers versneden en neemt het een stuk minder ruimte in beslag in de prullenbak. Op deze manier kunnen lintresten snel én efficiënt verwerkt worden.

Omsnoeringsband kopen bij Steenks Service

Al jarenlang is Steenks Service een betrouwbare specialist in hulpmiddelen voor kwekers. Goede kwaliteit en service hebben wij hoog in het vaandel staan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diverse omsnoeringsbanden? Ons team staat voor u klaar! Wij richten ons op eerlijk advies en denken daarom graag met u mee voor de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf. Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat is omsnoeringsband?

Omsnoeringsband wordt gebruikt om objecten goed vast te zetten voor een veilig transport.

Welke soorten omsnoeringsband zijn er?

Er zijn twee soorten omsnoeringsband. Dat zijn polyester (PET) en polypropyleen (PP) omsnoeringband.

Wat zijn de verschillen tussen PET band en PP band

PET band is geschikt voor het omsnoeren van zware ladingen. PET band is elastisch, maar verliest zijn spanning niet. PP band wordt gebruikt voor het omsnoeren van lichtere tot middelzware goederen. Hierdoor is PP band goedkoper dan PET band.

Is omsnoeringsband recyclebaar?

PET band en PP band zijn beide recyclebaar. Een handig hulpmiddel hiervoor is de omsnoeringsband versnippperaar.