Wilt u een zorgeloos transport van uw (gestapelde) goederen en/of uw product op de beste manier verpakken? Dan zijn omsnoeringsmachines onmisbaar. Voor het snel en eenvoudig horizontaal en verticaal omsnoeren van uw producten, kunt u bij Steenks Service zowel nieuwe als gebruikte omsnoeringsmachines kopen of huren. Wij leveren o.a. bindmachines van het toonaangevende merk Reisopack, waar wij een eigen importeurschap voor hebben.

Omsnoeringsmachine kopen, huren, leasen of verkopen

Het gevarieerde aanbod aan moderne omsnoeringsmachines biedt u de keuze uit zowel vaste als mobiele verpakkingsmachines, semi-automatische en volautomatische, vaste en verrijdbare bindmachines, bindapparaten met of zonder hoeklattenautomaat en zelfs de mogelijkheid om omsnoeringsmachines geheel op maat te laten fabriceren en desgewenst in een volautomatische lijn te plaatsen. Kortom, bij ons vindt u altijd de gewenste machine voor uw bedrijf!

Onderstaande bekijkt u onze diverse typen omsnoeringsmachines. Een compleet overzicht krijgen? Bekijk dan onze pagina met alle omsnoeringsmachines!

Overig

Nieuwe en gebruikte omsnoeringsmachines

Ons topmerk voor omsnoeringsmachines

Multi-inzetbaar

De omsnoeringsmachines van Steenks Service zijn voor alle branches te gebruiken. De multi-inzetbare machines zijn dan ook bij een groot aantal bedrijven terug te vinden voor het horizontaal of verticaal omsnoeren van pallets, dozen, vaten, zakken en kisten (met of zonder hoeklatten).

Omsnoeringsmachines worden o.a. gebruikt voor:

 • pallets tomaten, paprika’s, komkommers, aubergines, champignons, citrusvruchten en overige groenten;
 • dozen chips, wraps, taco’s, patat, etc.;
 • steenwolmatten;
 • het omsnoeren van pallets met stenen;
 • het dichtbinden van bloemendozen (voor de export);
 • het dichtbinden van kisten;
 • het binden van houten platen, latten en palen;
 • producten in de vlees- en vis industrie;
 • bevroren producten bij koel- en vrieshuizen;
 • melkproducten;
 • omsnoeringswerkzaamheden in textielfabrieken;
 • bindwerkzaamheden in papier- of kartonverwerkingsbedrijven;
 • het binden van producten in drank-/frisdrankfabrieken;
 • het omsnoeren van 200 liter vaten op een pallet.

Voor de verpakkingsbehoefte in elke branche zijn onze omsnoeringsmachines in te zetten.

Gebruikte omsnoeringsmachines

Steenks Service verkoopt niet alleen nieuwe omsnoeringsmachines, maar u kunt bij ons ook uw gebruikte bindmachines inruilen of aan ons verkopen. Hierdoor hebben wij een uitgebreid aanbod aan gebruikte omsnoeringsmachines voor bedrijven die liever een gebruikte verpakkingsmachine kopen.

De gebruikte omsnoeringsmachines worden eerst volledig gereviseerd en optisch geheel opgeknapt, voordat ze tegen aantrekkelijke prijzen weer worden verkocht. Net als bij de nieuwe bindapparaten, kunt u bij de gebruikte bindmachines vertrouwen op onze kwaliteitsservice. Alle gebruikte omsnoeringsmachines zijn technisch in perfecte staat en gaan inclusief garantie in de verkoop.

Omsnoeringsbanden en hoeklatten

Uiteraard leveren wij naast de omsnoeringsmachines ook de bijbehorende materialen zoals omsnoeringsband en kartonnen hoeklatten. Hoeklatten worden in elke gewenste kleur, maat, lengte, dikte en aantallen verkocht. Alles geheel naar klantwens.

Omsnoeringsband wordt bij Steenks Service per rol of per pallet verkocht, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit de volgende materialen:

 • polypropyleen
 • polyester
 • Polypropyleen

Het polypropyleen omsnoeringsband wordt door omsnoeringsmachines gebruikt voor lichte tot middelzware verpakkingstoepassingen. Het omsnoeringsband wordt geleverd in een bandlengte van 2.300 of 3.000 meter per rol (afhankelijk van de keuze).

Polyester

Het polyester omsnoeringsband wordt door omsnoeringsmachines veel gebruikt voor grote en zware verpakkingstoepassingen. Zij kunnen zonder problemen een staalband vervangen, waardoor zij ideaal in gebruik zijn wanneer de verpakte producten bijvoorbeeld voor langere tijd buiten opgeslagen worden. De polyester omsnoeringsband wordt geleverd met een bandlengte van 4.100 meter per rol en is herkenbaar aan de groene kleur.

Samengevat heeft het polyester omsnoeringsband de volgende voordelen ten opzichte van polypropyleen:

 • het is sterker;
 • bevat geen rek;
 • meer meters per rol.

Omsnoeringsband versnipperaar

Behalve omsnoeringsmachines, verkopen wij ook omsnoeringsband versnipperaars waarmee lintresten snel en efficiënt verwerkt kunnen worden. Door de lengte van de lintresten, kunnen afvalbakken snel vol raken en de linten aan alle kanten uitsteken. Met de omsnoeringsband versnipperaar worden de lintresten tot kleine snippers versneden waardoor zij geen overtollige ruimte in de afvalbak in beslag nemen. Bovendien is het restafval hierdoor te recyclen en levert het als schone grondstof weer geld op. De omsnoeringsband versnipperaar is verder eenvoudig tot over een afvalbak te verrijden en zeer vriendelijk in gebruik.

Werkklaar afgeleverd

De nieuwe en gebruikte omsnoeringsmachines van Steenks Service worden altijd werkklaar bij u afgeleverd, inclusief uitleg en in bedrijf gesteld. Hierdoor heeft u nooit oponthoud, maar kunt u direct aan het werk. Door de klaar-voor-gebruik aflevering van de omsnoeringsmachines, komt u nooit voor onverhoopte verrassingen te staan. Wij denken met u mee en zorgen dat alles gereed is voor gebruik.

Gegarandeerd de beste service

De kwaliteit van onze service is erg belangrijk voor het team van Steenks Service. Wij zijn gericht op eerlijk advies en denken daarom graag met u mee wanneer u op zoek bent naar de meest geschikte omsnoeringsmachine voor uw bedrijf.

Naast onze service bij de aankoop, zijn wij u ook graag optimaal van dienst voor advies en bij alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van uw omsnoeringsmachines. Door de grote internationale vraag naar onze bindmachines, worden erg veel installaties en services in het buitenland (wereldwijd) verricht. Alle benodigde werkzaamheden worden dan ook zowel op locatie bij de klant als in onze eigen werkplaats door professionals uitgevoerd. Onze monteurs worden continu bijgeschoold om hun kennis up-to-date te houden. Door de specialisatie kunnen de monteurs bovendien al uw vragen met betrekking tot de omsnoeringsmachines beantwoorden. Wij kunnen dan ook zeggen dat ons specialisme uniek is en zeker op het gebied van Reisopack machines.

Loopt u bij het gebruik van uw omsnoeringsmachine tegen een vraag of probleem aan, ons team staat altijd voor u klaar. Ook losse onderdelen voor uw machines kunt u gewoon bij ons bestellen. Steenks Service levert gegarandeerd de beste service voor u en uw omsnoeringsmachines!