Een luchtbandenwagen is een ideaal transportmiddel voor de tuinbouwomgeving waar geen buisrailsysteem aanwezig is. De luchtbanden zijn gemaakt van rubber, waardoor deze redelijk flexibel zijn en de luchtbandenwagen dus geschikt is voor zowel vlakke als niet vlakke ondergronden.

Typen luchtbandenwagens

Natuurlijk heeft iedere klant zo zijn eigen wensen en daarom bieden wij voor allerlei soorten werkzaamheden ook diverse typen luchtbandenwagens aan in ons assortiment. Ons aanbod bestaat uit:

  • Hoogwerkers;
  • Zitwagens;
  • Oogst- en transportwagens;
  • Spuitwagens op luchtbanden.

Bekijk hieronder onze verschillende typen luchtbandenwagens

Nieuwe en gebruikte luchtbandenwagens

Naast nieuwe luchtbandenwagens, vindt u ook regelmatig gebruikte luchtbandenwagens in ons aanbod. Dit betekent dat ook uw gebruikte luchtbandenwagens bij ons kunnen worden ingeruild of aan ons worden verkocht. Op deze manier creëren we een aanbod voor bedrijven die liever een tweedehandse luchtbandenwagen kopen én kunnen wij u een mooie prijs bieden wanneer u een nieuwe luchtbandenwagen bij ons aanschaft. Maak een afspraak met onze inkopers en wij komen graag bij u langs om het aanbod te bekijken en samen de waarde hiervan te bepalen.

Luchtbandenwagens werkklaar afgeleverd

Wat u ook bij ons aanschaft, wij bieden graag een topservice en leveren dus ook alles volledig werkklaar bij u af. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om gebruikte of nieuwe luchtbandenwagens. Uw luchtbandenwagen is na aflevering altijd direct klaar voor gebruik!

De beste service bij Steenks Service

Zowel onze klanten als al onze medewerkers hechten veel waarde aan een klantgerichte service. Daarom staat ons team altijd tot uw beschikking wanneer u problemen ondervindt tijdens het gebruik van onze luchtbandenwagens of wanneer u hier een vraag over heeft. Ook helpen wij u natuurlijk graag met uw zoektocht naar luchtbandenwagens die geschikt zijn voor gebruik binnen uw bedrijf.

Omdat onze monteurs continu worden bijgeschoold weten zij alles van de machines. Hierdoor kunnen wij u ook optimaal van dienst zijn bij alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van de luchtbandenwagens. Alle benodigde werkzaamheden kunnen, afhankelijk van uw wensen, zowel bij u op locatie als in onze werkplaats uitgevoerd worden. Steenks Service biedt gegarandeerd de beste service voor u en uw luchtbandenwagens!

Heeft u hier onderdelen voor nodig? Kijk dan even op onze onderdelen webshop.

Veelgestelde vragen

Wat is een luchtbandenwagen?

Een luchtbandenwagen is een transportwagen waar geen buisrailsysteem aanwezig is.

Wat voor soorten luchtbandenwagen zijn er?

Er zijn verschillende soorten luchtbandenwagens. De soorten zijn: hoogwerkers, oogstwagen, zitwagens en spuitwagens.

Is een luchtbandenwagen in hoogte verstelbaar?

Ja, dit verschilt per type wagen. Sommige zijn mechanisch of hydraulisch in hoogte verstelbaar. De hoogte varieert tussen de 0,5 meter en 2,80 meter. De maximale hoogte hangt van het type wagen af.

Waar kan je een luchtbandenwagen voor gebruiken?

Een luchtbandenwagen is geschikt voor vlakke en niet vlakke ondergronden. U kunt ze gebruiken voor het uitvoeren van oogstwerkzaamheden, gewaswerkzaamheden en spuiten van gewassen op verschillende hoogtes.

Wat is het voordeel van een luchtbandenwagen?

Het voordeel van een luchtbandenwagen is de multi-inzetbaarheid, omdat u niet afhankelijk bent van een transportsysteem.