De temperaturen lopen op en het wordt warm in Nederland. Je wilt dus vroeg klaar zijn met werken om naar het strand te gaan. Om deze reden starten wij met een accu actie, zodat je snel met je buisrailwagen kan rijden en voor de hitte de kas uit kan. Tijdens de actie ontvang je 10 euro korting bij aanschaf van een nieuwe 12V accu. De accu koop je nu voor 207 euro in plaats van 217 euro. Deze actie is geldig tot en met 29 juli en bij inruil van je oude accu’s krijg je nog eens 10 euro korting per accu. Deze inruil is alleen geldig als je zelf je accu inruilt.

Bekijk hier de specificaties van de accu. De accu is via je account te bestellen op de onderdelenwebshop. Of bestel de accu door contact op te nemen met Ruud via onderdelen@steenks-service.nl


De beste 12V accu

De 12V accu is een tractie accu met een hoge capaciteit van 118 A/5u. Zo hebben de accu’s een lange levensduur en kunnen ze tot 1200 cycli meegaan. Daarnaast krijg je bij Steenks maar liefst 2 jaar garantie op je accu’s. Door onze jarenlange ervaring met deze accu’s en het continue testen hiervan durven wij te stellen dat deze accu’s de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben die er op de markt zijn.

Ideaal voor buisrailwagens

De 12V tractie accu’s zijn geschikt voor buisrailwagens of een Meto spuitrobot . Een tractie accu zorgt ervoor dat de buisrailwagen gelijk over vol vermogen kan beschikken, zodat deze gelijk op volle kracht kan rijden. Dit zorgt ervoor dat je efficiënt kan werken, want de wagen is zo snel op de juiste snelheid. Daarnaast hebben de accu’s een hoge capaciteit, waardoor ze geschikt zijn voor het zware werk. Deze accu bevat een buisjesplaat-technologie waardoor de accu de allersterkste prestaties levert.

De juiste omgang met accu's

Het is belangrijk om een accu goed op te laden, want een lege accu gaat hard achteruit in kwaliteit. Na intensief gebruik dien je de accu altijd op te laden. Een geschikte lader komt hierbij goed van pas. Bij Steenks Service verkopen we een water- en stofdichte hoogfrequente acculader en een standaard hoogfrequente acculader . Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de accu bij te vullen met demiwater. Als je dit niet doet dan gaat de capaciteit van de accu hard achteruit. Als je bijvoorbeeld de accu 4x per week oplaadt dan moet je de accu 1 a 2 keer per maand bijvullen na het opladen.