Bogaerts Greenhouse Logistics is een Belgisch bedrijf dat al ruim 20 jaar internationaal toonaangevend is in de productie van machines en toebehoren voor de professionele glastuinbouw. Om aan de behoeften en wensen binnen de moderne glastuinbouw te voldoen, produceerde Bogaerts Greenhouse Logistics begin jaren ’90 hun allereerste buisrailwagen met dubbele hydraulische schaar. Vanaf dat punt was Bogaerts Greenhouse Logistics definitief op de kaart gezet.

Bogaerts Greenhouse Logistics buisrailwagens

Bogaerts Greenhouse Logistics is vandaag de dag gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke- en oogstoplossingen voor de professionele glastuinbouwsector. Bij Steenks Service zijn we leverancier van de buisrailwagens van Bogaerts Greenhouse Logistics. In ons aanbod vindt u zowel elektrische als niet-elektrische buisrailwagens. Deze buisrailwagens zijn stabiel, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en hebben daarnaast lage onderhoudskosten. Wenst u advies of meer informatie over welke buisrailwagen het meeste geschikt is voor uw bedrijfsvoering? Neem dan gerust contact met ons op!

Buisrailwagens voor diverse doeleinden

De buisrailwagens van Bogaerts Greenhouse Logistics zijn voor diverse doeleinden in te zetten. Niet alleen kwekers hebben veel baat bij het gebruik van deze wagens, ook voor installateurs en loonwerkers bieden buisrailwagens vaak de uitkomst. De Bogaerts Logistics buisrailwagens kunnen onder andere gebruikt worden voor gewasbescherming- en behandeling, maar tevens voor oogstwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden in de kas. Wenst u een buisrailwagen van hoge kwaliteit, dan bieden de buisrailwagens van Bogaerts Greenhouse Logistics de oplossing!

Steenks Service als Bogaerts Greenhouse Logistics leverancier

Heeft u interesse in de innovatieve oplossingen van Bogaerts Greenhouse Logistics? Steenks Service is onder andere betrouwbare leverancier van Bogaerts Logistics. Daarom kunt u altijd bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehandse buisrailwagen van Bogaerts Greenhouse Logistics. Daarnaast bieden wij u graag de mogelijkheid om een buisrailwagen te leasen of huren. Heeft u vragen of wenst u graag meer informatie over de Bogaerts Logistics oplossingen die we bij Steenks Service bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals helpen u graag verder.