Steenks Service heeft regelmatig tweedehands bundelmachines van Reisopack beschikbaar. Een tweedehands bundelmachine is een opgeknapte machine. Deze machines zijn zo goed als nieuw en kunnen vele jaren mee. De reden om te kiezen voor een tweedehands bundelmachine is de hoge prijs/kwaliteit verhouding van deze machines.

Pallets en goederen bundelen

Bundelmachines worden ook wel omsnoeringsmachines genoemd. Deze machines zijn specifiek ontworpen om goederen en pallets te bundelen. Dit wordt gebundeld met omsnoeringsband, zodat de producten goed vast zitten, zodat deze veilig wordt getransporteerd.

Gebruikte bundelmachines inruilen

Bij Steenks Service ruilen wij regelmatig een bundelmachine in bij de verkoop van een nieuwe Reisopack machine. Daarnaast kopen wij gebruikte bundelmachines in als deze beschikbaar zijn. Wij kunnen de machine snel ophalen, betalen en indien nodig ook demonteren.

Revisie gebruikte machines

Bij Steenks Service knappen wij de gebruikte bundelmachines volledig op. Onze eigen monteurs zorgen ervoor dat de machine technisch weer als nieuw werkt. Vervolgens wordt de machine opnieuw gespoten, zodat deze er als nieuw uitziet. Hiermee is de gebruikte machine weer zo goed als nieuw en kan deze nog vele jaren mee.

Installatie bundelmachine

Steenks Service zal de tweedehands bundelmachine installeren op locatie. Onze ervaren monteurs voeren de installatie uit. Daarbij geven ze uitleg over de werking van de machine. Voor onderhoud en onverhoopte reparaties beschikken wij over een eigen serviceafdeling die u hierbij ondersteund. Daarnaast hebben we een groot onderdelenmagazijn met vrijwel alle onderdelen die horen bij de Reisopack bundelmachines.

Uitgebreid aanbod van tweedehands bundelmachines

Steenks Service heeft een ruim aanbod van tweedehands bundelmachines. Zo hebben we semi-automatische omsnoeringsmachines en meestal ook gebruikte automatische omsnoeringsmachines beschikbaar. Deze machines kunnen worden geïntegreerd in verpakkingslijnen, maar kunnen ook als stand-alone machine worden gebruikt.

Wilt u meer informatie over onze gebruikte bundelmachines of wilt u een gebruikte Reisopack bundelmachine aanschaffen? Neem dan contact op via ons online contactformulier of bel naar +31(0) 174 510 266.