Steenks Service heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige bundelmachines voor het efficiënt bundelen en omsnoeren van pallets en gestapelde goederen met omsnoeringsband. Met onze jarenlange ervaring met omsnoeren kunnen we u voorzien van een bundelmachine die past bij uw specifieke behoeften.

Groot assortiment bundelmachines

Steenks Service heft een groot assortiment Reisopack bundelmachines. Deze machines zijn geschikt voor het omsnoeren met omsnoeringsband. Dit omsnoeringsband is van polyester (PET) of polypropyleen (PP) gemaakt. Hiermee kunnen goederen stevig gebundeld worden zonder beschadiging voor een veilig transport. Steenks Service heeft automatische en semi-automatische bundelmachines beschikbaar voor het omsnoeren.

Automatische en semi-automatische bundelmachines

Automatische bundelmachines kunnen volledig zelfstandig de goederen bundelen zonder hulp van mensenhanden. Bij een semi-automatische bundelmachine is er een operator nodig om het omsnoeringsband om de goederen heen te doen, waar de machine dit band vervolgens straktrekt en vastmaakt. Beide machines zijn te integreren in een automatische verpakkingslijn, maar kunnen ook als stand-alone machine worden gebruikt. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunnen wij u een passende machine adviseren.

Bundelen met kunststof omsnoeringsband

omsnoeringsband is gemaakt van kunststof materialen. De materialen zijn eenvoudig te recyclen. Steenks Service heeft 2 soorten omsnoeringsband beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Het gaat om PP-band en PET-band. Met beide soorten kan er stevig omsnoerd worden. Alleen PET-band is meer geschikt voor de zwaardere goederen, omdat het band elastisch is, maar geen spanning verliest.

Voor elke toepassing een bundelmachine voor omsnoeren

Een bundelmachine kan in elke vorm of situatie worden toegepast. Bij Steenks Service hebben we 25 jaar ervaring met bundelmachines. De belangrijkste vraag is hoe vaak de machine moet bundelen om een passend advies te geven. Voor veel toepassingen hebben wij een oplossing. Zo is maatwerk bij ons mogelijk. Neem gerust contact op met onze specialisten voor een persoonlijk en gericht advies. U kunt ons bereiken via het online contactformulier of telefonisch via: +31(0) 174 510 266.