Op zoek naar een betrouwbare hoogwerker die u kunt inzetten voor onderhoudswerkzaamheden en gewaswerkzaamheden in de kas? Dan kunnen wij u de Greenlift buisrailwagens van Berkvens van harte aanbevelen. Bij Steenks Service bieden we diverse Greenlift buisrailwagens aan, welke u eventueel naar wens door ons kunt laten aanpassen.

Voordelen Berkvens Greenlift

Een Greenlift biedt de oplossing wanneer u op hoogte gewaswerkzaamheden dient uit te voeren of wanneer uw kas toe is aan onderhoud. De machines zijn speciaal ontworpen om uw medewerkers oogst- en onderhoudswerkzaamheden snel, veilig, efficiënt én ergonomisch verantwoord uit te laten voeren. Een Berkvens Greenlift is altijd voorzien van een zeer krachtige elektromotor, waardoor de wagen altijd op de gekozen rijsnelheid blijft rijden en het energieverbruik laag is. Daarnaast zijn de Greenlift buisrailwagens voorzien van zowel vaste wielen als zwenkwielen, waardoor de Greenlift soepel te verplaatsen is.

Verschillende soorten Greenlift buisrailwagens

In ons aanbod vindt u diverse Greenlift buisrailwagens, welke elk beschikken over hun eigen kenmerken. De buisrailwagen Greenlift GLE3000 is geschikt voor alle gangbare buisrail afmetingen en is 117 cm lang en 195 kg zwaar. De minimum platformhoogte van deze wagen bedraagt 40 cm en de maximumhoogte bedraagt 300 cm. De rijsnelheid van de GLE3000 Greenlift is elektronisch regelbaar en kan ingesteld worden op 0 - 3,6 km per uur op de buisrail.

De hydraulische schaarwagen Greenlift GLC3000 is tevens geschikt voor alle gangbare buisrail afmetingen en is 155 cm lang en 320 kg zwaar. De minimum platformhoogte bedraagt 46 cm en de maximumhoogte van het platform is 300 cm. De Greenlift beschikt over twee rubberen betonpadwielen en twee zwenkwielen. De GLC3000 kan elektronisch ingesteld worden op een rijsnelheid van 0 - 3,9 km per uur.

Greenlift kopen, leasen of inruilen bij Steenks Service

Bij Steenks Service voorzien wij u graag van de beste service. Daarom is het bij ons niet alleen mogelijk om een buisrailwagen te kopen, maar bieden we tevens de mogelijkheid om een Greenlift buisrailwagen te huren. Dit kan voor u de uitkomst bieden wanneer u bijvoorbeeld last heeft van tijdelijke piekdrukte, maar de aanschaf van een nieuwe machine niet rendabel genoeg is. Heeft u nog een gebruikte buisrailwagen staan en wilt u deze graag inruilen voor een nieuwe machine? Ook dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.